21. juni 2021
Cecilie Larsens kat Luna fra Skibby er kåret som vinder i Maxi Zoo?s årlige fotokonkurrence og kommer til at pryde dyrebutikkens kalender for 2020 sammen med andre nuttede dyr. Foto: Cecilie Larsen
Cecilie Larsens kat Luna fra Skibby er kåret som vinder i Maxi Zoo?s årlige fotokonkurrence og kommer til at pryde dyrebutikkens kalender for 2020 sammen med andre nuttede dyr. Foto: Cecilie Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Katten Luna er ny supermodel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Katten Luna er ny supermodel
Frederikssund - 19. november 2019 kl. 13:50

Skibby har fået en ny supermodel, idet katten Luna har vundet Maxi Zoo's årlige fotokonkurrence, skriver Frederiksborg Amts Avis på baggrund af en pressemeddelelse fra Maxi Zoo.

Luna vil derfor komme til at forskønne én af siderne i den populære kalender for det kommende år.

Flere hundrede bedårende kæledyr deltog i udvælgelsen, men det blev altså Luna fra Skibby, som smeltede alles hjerter, oplyser Maxi Zoo.

- Mange håbefulde dyreejere har i løbet af efteråret indsendt billeder af deres bedårende kæledyr i håbet om at få dem med i Maxi Zoo's limited edition årskalender. Maxi Zoo har nemlig været på udkig efter 36 uimodståelige kæledyr, som kunne forskønne dette års kalender. Juryen kunne simpelthen ikke stå for katten Luna fra Skibby, som derfor vil pryde én af siderne i årskalenderen for 2020, står der i pressemeddelelsen.

Lunas ejer, Cecilie Larsen, er ifølge Maxi Zoo stolt over, at hendes kæledægge er Skibbys nye supermodel, selvom det selvfølgelig ikke kommer som en overraskelse for den glade kattemor. Katten Luna bliver da også ekstra forkælet disse dage med skønne lækkerier, ligesom dagene efter den flotte offentliggørelse har budt på lidt ekstra hyggestunder med masser af nusning på maven.

Du kan se Luna og de andre heldige vindere i Maxi Zoo's kalender for 2020, der fås gratis fra december i Maxi Zoo Frederikssund, hvor personalet selvfølgelig er ekstra stolte af den lokale supermodel, oplyser dyrebutikken.

1382458
Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?