23. november 2017
57-årige Inge Messerschmidt, mor til den kendte EU-politiker Morten Messerschmidt,  er valgt som ny formand for Dansk Folkeparti i Frederikssund samtidig med, at hun er et af partiets tre medlemmer af byrådet.
57-årige Inge Messerschmidt, mor til den kendte EU-politiker Morten Messerschmidt, er valgt som ny formand for Dansk Folkeparti i Frederikssund samtidig med, at hun er et af partiets tre medlemmer af byrådet.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kampvalg: Ny DF-formand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kampvalg: Ny DF-formand
Frederikssund - 17. marts 2017 kl. 05:23
Af Maj-Britt Holm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Først blev Dansk Folkepartis viceborgmester i Frederikssund, Kasper Andersen, vraget som spidskandidat for sit parti til fordel for Lars Thelander Bostrøm, og nu har partiet fået ny formand, Inge Messerschmidt, idet John Adelsteen tabte kampafstemningen med tre stemmer på generalforsamlingen, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Ved generalforsamlingen opnåede 57-årige Inge Messerschmidt 11 stemmer og 76-årige John Adelsteen otte stemmer.

- Inge stillede op som modkandidat. Hun vandt, og jeg er ikke formand mere, konstaterer John Adelsteen, som erkender, at han er lidt skuffet på grund af måden, han måtte gå af på, fordi han gerne ville have fulgte kommunevalget til november helt til dørs.

Inge Messerschmidt glæder sig til gengæld over at blive valgt som ny formand.

- Jeg har været med som menigt medlem i tre år nu og har rigtig mange ideer til, hvordan vi kan gøre lokalafdelingen mere åben for medlemmerne, så vi mere kan føle os som helhed og allesammen kan være en del af lokalforeningen. Det, synes jeg, har manglet, og vi vil også informere mere samlet til medlemmerne, uanset om man hører til byrådet eller foreningen, forklarer Inge Messerschmidt.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis fredag den 17. marts på print eller epaper

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk