15. oktober 2018
Konservatives spidskandidat Ole Søbæk fik mandag besøg af partifællen Mette Abildgaard  fra Folketinget, som han viste rundt i den nye by Vinge og fortalte om Frederikssunds store behov for 3. etape af motorvejen - ikke mindst når den nye fjordforbindelse, der fornemmes i horisonten bag dem, åbner  for trafik i 2019. Foto: Maj-Britt Holm
Konservatives spidskandidat Ole Søbæk fik mandag besøg af partifællen Mette Abildgaard fra Folketinget, som han viste rundt i den nye by Vinge og fortalte om Frederikssunds store behov for 3. etape af motorvejen - ikke mindst når den nye fjordforbindelse, der fornemmes i horisonten bag dem, åbner for trafik i 2019. Foto: Maj-Britt Holm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: K: Del motorvejsetape i flere stykker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

K: Del motorvejsetape i flere stykker
Frederikssund - 14. november 2017 kl. 05:39
Af Maj-Britt Holm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

KV17: Konservatives spidskandidat Ole Søbæk er åben overfor at dele 3. etape af Frederikssundmotorvejen i flere bidder for at få projektet i gang, og det støtter folketingsmedlem Mette Abildgaard (K), skriver Frederiksborg Amts Avis.

arrow Læs også: Protest fortsætter med endnu et fakkeltog

Det fremgik, da Mette Abildgaard mandag kom til Frederikssund for at støtte Ole Søbæk i hans valgkamp.

Ole Søbæk benyttede anledningen til at vise Mette Abildgaard, at der er gang i byggeriet af den nye by Vinge, hvor der skal opføres ny S-togsstation, og folketingsmedlemmet blev præsenteret for problemerne med den manglende 3. etape af Frederikssundmotorvejen, der kun bliver større, når Kronprinsesse Marys Bro åbner for trafik i 2019.

- Jeg synes, I har fantastisk gang i mange spændende ting, og jeg kan sagtens forstå, at I har brug for at få færdiggjort motorvejen og det projekt, der jo må have 50 års jubilæum i år, sagde Mette Abildgaard, der er valgt i Nordsjællands Storkreds.

Vinge er planlagt til at huse omkring 20.000 indbyggere og 3-4000 arbejdspladser, og der er i forvejen et stort pres på vejnettet i området, fik den konservative gæst at vide.

- Vi synes, vi har en stærk sag, og vi må have 3. etape med i de prioriteringer, der skal ske i 2020, når der igen er penge til infrastruktur. Vi vil selvfølgelig gerne have det hele lavet, men det kan også brydes op i mindre etaper, hvis det er, det, der skal til, for at komme i gang, påpegede Ole Søbæk.

reLæs mere i Frederiksborg Amts Avis tirsdag den 14. november.

arrow Video: Op mod 900 demonstrerede i fakkeltog
15. december 2017 kl. 18:37 Opdateret: kl. 20:56
arrow Fakkeltog mod kommende betalingsbro
10. december 2017 kl. 13:34 Opdateret: kl. 13:34
arrow EU-regler skal være våben i kamp mod betalingsbro
06. december 2017 kl. 05:20 Opdateret: kl. 12:46

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk