26. januar 2020
Se og hør Jimilian til megafest ungdomsfest.
Se og hør Jimilian til megafest ungdomsfest.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Jimilian og Niklas spiller til ungdomsfest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jimilian og Niklas spiller til ungdomsfest
Opdateret 28. januar 2012 kl. 14:29
Frederikssund - 28. januar 2012 kl. 11:46
Af Malene Koops Grønborg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
Frederikssund/KIRKE HYLLINGE: Både Xander, Joey Moe, Hampenberg og Kidd var i spil, da unge fra ungdomsklubberne i Frederikssund og Lejre kommuner i denne uge skulle være med til at bestemme, hvem der skal stå på scenen til den store ungdomsfest, der kommer til at foregå den 16. marts i Kirke Hyllinge hallen, som de unge kan bruge 30.000 kroner på.

Det blev dog den danske sanger med albansk afstemning, Jimilian og den unge danske sanger Niklas, der skal spille for de unge, når festen løber af stablen. Derudover blev der diskuteret forskellige eventuelle dj's til mødet, hvor 21 unge fra begge kommuner var mødt op. Derudover blev det aftalt at festen skal starte klokken 20 og er fra 7. klasse og til og med 18 år. Festen slutter til midnat eller klokken 01, hvilket dog ikke er fastlagt endnu. Prisen for at komme ind bliver 20 kroner og kan købes i klubberne og i døren.

- De unge har flere gange - med succes - været med til at bestemme hvilke temaer festerne skulle have, når de var til de store fællesfester, som Frederikssund Ungdomsskole holder i afdelingen i Slangerup. Nu har de unge chancen for at bestemme endnu mere, siger Kim Gildberg, der er afdelingsleder i Skibby-afdelingen ved Frederikssund Ungdomsskole.

Frederikssund Ungdomsskole havde i samarbejde med Lejre Ungdomsskole sat de unge i stævne med et møde omkring den store fest. Ungdomsskolerne har lagt et budget ud til de unge på 30.000 kroner som der kan bestilles band, musik eller dj's for, eller hvad der ellers kommer af gode ideer.

Festen er et alkoholfrit arrangement, og er sat til at skal foregå fredag den 16. marts i Kirke Hyllinge hallen, og der bliver sørget for transport for alle de unge der tilmelder sig festen, så alle kommer frem i samlet flok og kommer godt hjem igen. Se mere information på www.fusweb.dk.