12. december 2017
En hviderussisk statsborger stjal fire flasker spiritus og en t-shirt i Kvickly i Sillebroen Shopping, Frederikssund, mandag eftermiddag. Foto: Allan Nørregaard
En hviderussisk statsborger stjal fire flasker spiritus og en t-shirt i Kvickly i Sillebroen Shopping, Frederikssund, mandag eftermiddag. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hviderusser stjal sprutflasker i Kvickly

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hviderusser stjal sprutflasker i Kvickly
Frederikssund - 10. oktober 2017 kl. 10:36
Af Maj-Britt Holm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 30-årig hviderusser blev mandag eftermiddag anholdt for butikstyveri i Kvickly i Sillebroen Shopping i Frederikssund, skriver Frederiksborg Amts Avis.

arrow Læs også: Indbrudstyv i børnehave

Da hviderusseren gik gennem kasselinjen og ville betale for en rulle Mentos-pastiller, blev en tyverialarm aktiveret. Det viste sig, at han havde stjålet fire flasker spiritus og en t-shirt til en samlet værdi af 833,80 kroner. Han blev derfor tilbageholdt, og politiet blev tilkaldt, fortæller Marianne Mårtensson, politikommissær ved Nordsjællands Politi.

- Han har overnattet i arresten, og vi overvejer lige nu, hvad vi skal stille op med ham, siger hun med henvisning til, at der gælder særlige forhold for udenlandske butikstyve, og at han kan blive fremstillet i grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk