21. september 2020
Nordsjællands Politi rykkede natten til fredag ud til et hus på Dunhammervej i Frederikssund, hvor der var et indbrud i gang. Foto: Kim Rasmussen
Nordsjællands Politi rykkede natten til fredag ud til et hus på Dunhammervej i Frederikssund, hvor der var et indbrud i gang. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Husejer fik alarm om indbrud på telefon

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Husejer fik alarm om indbrud på telefon
Frederikssund - 06. december 2019 kl. 11:37
Af Maj-Britt Holm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En husejer fik natten til fredag klokken 04.07 en alarm på sin smartphone om, at der var indbrud i hans hus på Dunhammervej i Frederikssund, mens han ikke var hjemme, skriver Frederiksborg Amts Avis.

arrow Læs også: Tyven tog passet

Manden kontaktede derfor Nordsjællands Politi, der rykkede ud til adressen. Husejeren kom også selv tilstede, og man kunne konstatere, at et vindue var forsøgt opbrudt, men at der ikke havde været nogen inde i huset.

- Vi kører derud med det samme, og det gør vi på alle indbrud, der er i gang - hvis vi altså ikke lige er ude til større trafikuheld. Vi vil gerne have fat i indbrudstyvene, og det er alt andet lige nemmere, når de står med »fingrene nede i kagedåsen«, siger Henriette Døssing, der er presseansvarlig hos Nordsjællands Politi.

Det lykkedes dog ikke i dette tilfælde at pågribe en gerningsmand.

Over 90 procent af indbruddene bliver ifølge Henriette Døssing anmeldt efterfølgende, når folk kommer hjem fra arbejde eller ferie.

- Det gør det sværere, for så er gerningsmændene som regel over alle bjerge, fortæller den presseansvarlige, der oplyser, at politiet altid tilbyder en gerningsundersøgelse af huset til alle indbrudsramte.

arrow Teenager knaldet for is-tyveri
06. december 2019 kl. 10:20 Opdateret: kl. 10:20
arrow Indbrudstyv løb med smykker og ure
06. december 2019 kl. 10:11 Opdateret: kl. 10:11
arrow To anmeldelser på to dage: Fremmed mand på plejecenter
06. december 2019 kl. 10:00 Opdateret: kl. 10:00
Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?