23. november 2017
Det lokale band Love The Bomb spiller for første gang på Hornsrock Musikfestival, som  bliver afholdt i pinsedagene. Foto: Jan Lock
Det lokale band Love The Bomb spiller for første gang på Hornsrock Musikfestival, som bliver afholdt i pinsedagene. Foto: Jan Lock
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hornsrock afslører musik og ny tropebar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hornsrock afslører musik og ny tropebar
Frederikssund - 21. marts 2017 kl. 05:33
Af Anders Bjerke
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Med 110 interesserede bands er ansøgningerne igen i år strømmet ind til Hornsrock Musikfestivals musikudvalg, som har haft til opgave at udvælge de 25 heldige navne, der optræder til festivalen i pinsen den 2.-4. juni.

Årets musikudvalg består af Rune Larsen, Søren Gammelby og formand Søren Sandbjerg, som har været imponeret over den høje standard hos årets ansøgere.

- Vi har gået efter navne, som kan overraske og imponere, og der har været masser at vælge mellem. Det vigtigste for os er, at musikken har en høj kvalitet, og at bandet kan brænde igennem live på scenen, mener Søren Sandbjerg.

Det lokale rockband Velvet Lines spiller igen i år og åbner festivalen sammen med Love The Bomb, som også er fra Frederikssund.

Som noget nyt kan årets gæster se frem til eksotisk stemning på festivalpladsen ved Skoleskoven i Skibby, hvor man har planer om at lave en såkaldt »tropebar« som et ekstra alternativ til den nuværende bar.

- Vi satser på at få en tropebar med palmer, sand og kulørte drinks, siger Søren Sandbjerg.

Man kan købe billetter på www.hornsrock.dk, hvor det også er muligt at se det færdige musikprogram.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk