10. maj 2021
Dalby IF-spilleren Palle Bronée (i grønt) i nærkamp med FC Hornsherreds Jacob Jeppesen ( i sort og rød stribet) i slaget om Hornsherred på Skibby Stadion lørdag eftermiddag. Foto: Kim Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Dalby IF-spilleren Palle Bronée (i grønt) i nærkamp med FC Hornsherreds Jacob Jeppesen ( i sort og rød stribet) i slaget om Hornsherred på Skibby Stadion lørdag eftermiddag. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Her er vinderne i slaget om Hornsherred

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Her er vinderne i slaget om Hornsherred
Opdateret 24. oktober 2020 kl. 20:02
Frederikssund - 24. oktober 2020 kl. 19:33
Af Bjarne Sveegaard

På sidste kampdag i efterårsturneringen havde ikke mindre end 310 tilskuere fundet vej til Skibby Stadion, hvor de to rivaler til en topplacering i serie 3, pulje 2, FC Hornsherred og Dalby IF tørnede sammen.

Arrangørerne havde lagt et stort arbejde i at lave zoneinddelinger og sat stole ud til tilskuerne.

Et kvarter inden kampen havde gæsterne muntret sig med at brænde romerlys og kanonslag af. Dommer Jørgen Bendtsen oplyste, at hvis det skete UNDER kampen ville den blive fløjtet af. Det blev respekteret.

Der var en masse liv, råb og opmuntringer til de to hold, og så blev kampen tillige spændende frem til sidste sekund.

FC Hornsherred førte 2-0 ved pausen på mål af Jacob Jeppesen og Daniel Rogers, medens Dalby fik reduceret til 2-1 ved Bjørns Madvig på straffespark og var tæt ved udligning til 2-2 i de sidste minutter.

Efter kampen og sejren svarede FC Hornsherred igen med med raketter for at fejre sejren.

Det blev alt i alt en festlig kamp, hvor det ikke kom til episoder under kampen. Og så mange tilskuere på Skibby Stadion skal man mange år tilbage for at finde.

1382458
Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?