19. oktober 2021
Sandie Bregnager Kjær bliver direktør for Danmarks største hestewellness-kæde efter at have indgået partnerskab med Slangerupgaard, som erhvervsmanden Alex Buchardt Pedersen har opbygget sammen med sønnen Michael Buchardt Pedersen. Pressefoto
Sandie Bregnager Kjær bliver direktør for Danmarks største hestewellness-kæde efter at have indgået partnerskab med Slangerupgaard, som erhvervsmanden Alex Buchardt Pedersen har opbygget sammen med sønnen Michael Buchardt Pedersen. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Healthy Horse i Skibby har fået vokseværk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Healthy Horse i Skibby har fået vokseværk

Bliver med nyt partnerskab Danmarks største hestewellness-kæde

Frederikssund - 29. november 2020 kl. 07:47

Slangerupgaard A/S og Sandie Bregnager Kjær har indgået partnerskab og har dermed etableret Danmarks største hestewellness-kæde Healthy Horse.

Healthy Horse-konceptet blev startet i 2000 af Sandie Bregnager Kjær, og Healthy Horse har med hovedafdeling på Marbækvej i Skibby siden behandlet og trænet tusindvis af heste herunder ekvipager på landsholdsniveau.

Ny hovedafdeling

Den ny hestewellness-kæde vil få ny hovedafdeling på Slangerupgaard i Ringsted med afdelinger i både Skibby og Holbæk, samt associerede afdelinger i Randers og på Bornholm.

De omfattende aktiviteter vil drives fra det nystiftede selskab Healthy Horse A/S, som ejes ligeligt af Slangerupgaard A/S og Sandie Bregnager Kjær - og med sidstnævnte som direktør.

"Med dette partnerskab får jeg med 20 års arbejde med hestewellness mulighed for at løfte hestewellness til absolut højeste niveau, hvor fagligheden i træning og skadesbehandling fortsat er kompromisløs for hestens bedste," udtaler Sandie Bregnager Kjær i en pressemeddelelse fra Healthy Horse.

"Vi har initiativer forberedt, som vil gøre det muligt for endnu flere hesteejere at optimere træningen og fremme helbredelsen efter skader og sygdomme inden for alle kategorier af hesteaktiviteter," siger direktøren videre.

Ved siden af aktiviteterne i Healthy Horse A/S tiltræder Sandie Bregnager Kjær samtidigt som daglig leder - og i tæt samarbejde med direktør Michael Buchardt Pedersen - af hesteaktiviteterne på Slangerupgaard.

Slangerupgaard har blandt andet et stort eksklusivt ridecenter med wellness-område, rideudstyrsbutik, hestetandlæge og et behandlerområde.

Garvet erhvervsmand bag

"Vi har længe overvejet muligheden for at løfte hestewellness til øverste kvalitetsniveau ved et samarbejde med den - efter vores opfattelse - mest erfarne og fagligt kompetente inden for hestewellness, Sandie Bregnager Kjær - og på den måde forstærke vores ambition om at blive et af de førende hestecentre i Danmark", siger ejer af Slangerupgaard A/S, Alex Buchardt Pedersen i pressemeddelelsen.

Alex Buchardt Pedersen solgte i 2009 sit livsværk Hørkram og har siden i partnerskab med sine sønner Henrik og Michael opbygget hestecentrene BB Horses og Slangerupgaard samt en større landbrugsbedrift.

1382458
Rejser du til udlandet i år?