16. december 2018
Hansens Is i Jægerspris vandt mandag Økologisk Guld for deres Oialla-is. Pressefoto
Hansens Is i Jægerspris vandt mandag Økologisk Guld for deres Oialla-is. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hansens vinder Økologisk Guld for is

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hansens vinder Økologisk Guld for is
Opdateret 20. marts 2018 kl. 15:49
Frederikssund - 20. marts 2018 kl. 15:46
Af Tanja Straagaard Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Familievirksomheden Hansens Is i Jægerspris vandt mandag aften Økologisk Guld for deres økologiske flødeis med Oialla-chokolade, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Det skriver Økologisk Landsforening i en pressemeddelelse.

Prisen sætter fokus på de mest innovative og velsmagende øko-produkter. Syv produkter blev mandag hyldet ved Økologisk Brancheaften i Fooxexpo i Herning. Hansens Is var altså her en af vinderne med deres Oialla-is, som dommerne beskrev som en »højoktan flødeis med potent chokolade og kakaonibs«.

Prisen glæder medejer Anders Eibye meget.

- Det er intet mindre end fantastisk, at vi vinder Økologisk Guld 2018 for netop den her is, som er den, vi er allermest stolte af. Det giver en stor håndværksmæssig tilfredsstillelse at blive anerkendt for vores arbejde med smag og kvalitet, og samtidig er prisen med til at øge kendskabet til produktet hos vores kunder. Vi er utroligt glade, siger han.

Mere end 100 økologiske produkter var tilmeldt konkurrencen, og to professionelle dommerpaneler udvalgte mandag deres favoritter inden for kategorierne 'detail' og ' foodservice'.

Hansens Is har to gange tidligere vundet Økologisk Guld for deres økologiske ispinde.

Foruden Hansens Is, udpegede dommerne også følgende guldvindere: Økologisk Hindbærsodavand fra Macarn, Chia Berry Flax-granola fra GRØD og plantefars fra Løgismos i detail-kategorien. I foodservice-kategorien løb følgende med guldet: Blue fra Copenhagen Sparkling Tea Company, Salt of Hearts fra Mill & Mortar og Det Store Økologiske Osteproduktionskit fra Naturmælk.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk