13. november 2019
Igen i år er der udsolgt til Hansens Cykelløb. Foto: Hans Jørgen Johansen
Igen i år er der udsolgt til Hansens Cykelløb. Foto: Hans Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hansens-løb udsolgt for fjerde gang i træk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hansens-løb udsolgt for fjerde gang i træk
Frederikssund - 13. august 2019 kl. 16:22
Af Casper Suk Thorlacius
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

For fjerde år i træk arrangerer brødrene Anders og Rasmus, som sammen driver familievirksomheden Hansens Flødeis på Landerslevvej, nu på lørdag cykelløbet Hansens Cykelløb, og for fjerde år i træk kan brødrene melde alt udsolgt, skriver Frederiksborg Amts Avis.

- I år skete det endda lidt tidligere, end det plejer, da vi havde udsolgt i april, siger Anders Eibye og tilføjer:

- Alle årene har vi øget deltagerantallet, så vi nu er oppe på 550 deltagere, men der bliver udsolgt alligevel. Det er vi selvfølgelig meget glade for, når man tænker på, hvor mange events man kan deltage i rundt omkring i landet i løbet af året.

Cykelløbet kombinerer en 140 kilometer lang rute, som fører deltagerne fra Landerslev til Frederikssund, Slangerup, Farum, Hillerød og tilbage igen.

Undervejs er der indlagt diverse forplejningszoner, hvor rytter kan få fyldt depoterne op med andet lækker Hansens-is, og generelt er menuen denne dag en væsentlig del af arrangementet.

- En af grundene til, at vi er populære, er nok, at vi har skruet op for gourmet-delen, siger Anders Eibye med henvisning til middagen, som efter løbet indtages i Hansens Is' mejeri.

Skulle man fristes til at tro, at deltagerne i løbet primært er lokale med hang til mad og motion, kan man godt tro om igen.

For blandt de 550 deltagere, hvoraf de 80 procent er mænd, er ryttere fra lande som Sverige, Norge, Storbritannien, Spanien, Frankrig, Tyskland, Canada og Australien.

- Det skyldes blandt andet, vi har fået omtale i Financial Times' livsstilmagasin og i forskellige cykelmagasiner. Og så har vi nok ramt noget ved, at man i vores løb kommer ud i naturen og lidt væk fra asfaltvejen, siger Anders Eibye.

grafik køb billede