25. april 2019
Skibby Aktive fik ros af udviklingskonsulent Kathrine Heiberg for at have opstillet lysstanderreklamer - eller pyloner, som de også kaldes - ved indkørslerne til Bymidten i Skibby for en måneds tid siden. Foto: Privat
Skibby Aktive fik ros af udviklingskonsulent Kathrine Heiberg for at have opstillet lysstanderreklamer - eller pyloner, som de også kaldes - ved indkørslerne til Bymidten i Skibby for en måneds tid siden. Foto: Privat
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Handelslivet skal udvikles

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Handelslivet skal udvikles
Frederikssund - 10. oktober 2018 kl. 05:06
Af Maj-Britt Holm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Skibby Aktive vil arbejde videre med idéer til at udvikle handelslivet i Skibby efter et inspirationsmøde med udviklingskonsulenten Kathrine Heiberg, skriver Frederiksborg Amts Avis.

28 personer deltog i mødet mandag i Visionscentret i Bymidten i Skibby, hvor Kathrine Heiberg fra reteam group kom med et oplæg.

- Vi skal først og fremmest se, hvordan butikker kan arbejde bedre sammen om at give gode kundeoplevelser. Vi vil gerne have, at folk handler lokalt, så de bliver ved med at komme i butikkerne, så vi ser på, hvordan kan vi gøre det endnu mere attraktivt at handle lokalt, fortæller Morten Kremmer, formand for Skibby Aktive, som er en forening af butikker og privatpersoner.

Ifølge Morten Kremmer findes der undersøgelser, som viser, at Skibby klarer sig rigtig godt handelsmæssigt.

- Vi har meget loyale kunder i Skibby. Men det kan godt blive bedre. Et af resultaterne af mødet er, at detailudvalget nu vil tage initiativ til at undersøge, hvad kunderne ønsker sig mere af, altså nye varegrupper eller nye butikker, og hvad vi kan gøre bedre, påpeger formanden.

Der skal blandt andet også kigges på mulighederne for at skabe mere spændende oplevelser på indkøbsturen og på at få bedre belysning i Bymidten.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede