24. november 2017
Dalby IF's forårsopvisning i Solbakkehallen i Dalby lørdag eftermiddag. Her e det klubbens eget Voksen/Barn hold. Foto: Maj-Britt Holm
gallery icon

Se billedserie

Dalby IF's forårsopvisning i Solbakkehallen i Dalby lørdag eftermiddag. Her e det klubbens eget Voksen/Barn hold. Foto: Maj-Britt Holm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gymnaster kom frem af vintermørket

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gymnaster kom frem af vintermørket
Frederikssund - 12. marts 2017 kl. 23:22
Af Maj-Britt Holm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Dalby Idrætsforening er godt tilfreds oven på lørdagens forårsopvisning, hvor fire egne hold kom på gulvet i Solbakkehallen for at vise, hvad de har lært i vinterens løb, mens der også var besøg af tre hold udefra, skriver Frederiksborg Amts Avis.

- Jeg synes, det var meget pænt besøgt. Der var en god tilstrømning. Sidste år kom der ikke så mange, men det gjorde der i år, siger Dalby Idrætsforenings gymnastikformand Jeannette Jensen, som dog ikke kan sige det præcise tilskuertal på stående fod.

Knap 60 af Dalby IF's egne gymnaster fra holdene Voksen/barn, Tumletroldene/Springrødderne, Motion 50+ og Piloxing gav opvisning som led i dagens program, hvor også Rytmepiger og Skibby Springerne fra idrætsforeningen 57. kreds i Skibby deltog sammen med Eliteholdet + Boblerne fra Jægerspris Idrætsforening.

Dalby IF tager fat på sommergymnastikken onsdag den 15. marts med holdstart for Motion 50+, piloxing og yoga. Pilates følger lørdag den 25. marts og sommerspring for børn den 24. april.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk