18. marts 2019
44-årige Melina N. Olsen fra Frederikssund vandt sin aldersklasse AG 45-49 ved VM i duatlon i Odense. Her ses hun på sejrspodiet med britiske Lee Piercy, der vandt mændenes AG 45-49, mens norske Erik Marki Bjorli og canadiske Tara-Jay Lapstra ses på 2.pladsen og britiske Angela Joiner-Handy på 3. pladsen. 

Foto: Rune Serup Overgaard
44-årige Melina N. Olsen fra Frederikssund vandt sin aldersklasse AG 45-49 ved VM i duatlon i Odense. Her ses hun på sejrspodiet med britiske Lee Piercy, der vandt mændenes AG 45-49, mens norske Erik Marki Bjorli og canadiske Tara-Jay Lapstra ses på 2.pladsen og britiske Angela Joiner-Handy på 3. pladsen. Foto: Rune Serup Overgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Guld og sølv til VM i duathlon

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Guld og sølv til VM i duathlon
Frederikssund - 09. juli 2018 kl. 16:49
Af Maj-Britt Holm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tre atleter fra Frederikssund Triathlon Klub gjorde god figur, da de i fredags deltog ved VM i duatlon ved Multisportfestival i Odense, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Melina N. Olsen og Mikkel Toke Bendix Poulsen kæmpede sig til henholdsvis en guld- og en sølvmedalje, mens Poul Thomsen indtog en 6. plads.

44-årige Melina N. Olsen deltog i duathlon AG 45-49 med 27 kvinder til start på standarddistancen 10 kilometer løb, 40 kilometer cykling og fem kilometer løb, der alt sammen foregik i Odense midtby med mål i Kongens Have, der var flot kulisse til verdensmesterskaberne.

- Jeg er meget glad for denne sejr, da det er første gang, jeg stiller op til VM på standard distancen. Jeg kendte ikke mine konkurrenter, så jeg løb mit eget løb fra start til slut. Mit motto er, at en duathlon konkurrence ikke bliver vundet på det første løb, fortæller Melina N. Olsen, der opnåede guld i tiden 2:00:11.

Den stærke duatlet lå nummer 5 efter første løb og derfor skulle ud og jagte konkurrenterne på sin favoritdisciplin cyklen. Hun mener, det var til hendes fordel, at der var meget kraftig vind på cykelruten, hvor det lykkedes at hente konkurrenterne inden det første vendepunkt ved 10 kilometer, så hun førte konkurrencen, da hun skulle ud på det sidste løb. Melina N. Olsen vandt sin aldersklasse med 3,5 minutter ned til en canadier på 2. pladsen og en englænder på 3. pladsen.

I herre AG 25-29 opnåede 26-årige Mikkel Toke Bendix Poulsen en sølvmedalje i tiden 1:45:31, mens Melinas mand 49-årige Poul Thomsen i herre 50-54 opnåede en 6. plads i tiden 1:54:02.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede