23. september 2020
Med afsæt i sine nyeste albums, giver guitarikonet Aske Jacoby fredag den 6. september klokken 20 koncert i Kulturhuset Rejsestalden.
Med afsæt i sine nyeste albums, giver guitarikonet Aske Jacoby fredag den 6. september klokken 20 koncert i Kulturhuset Rejsestalden.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Guitarikon giver koncert i kulturhus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Guitarikon giver koncert i kulturhus
Frederikssund - 04. september 2019 kl. 05:27
Af Ea Schausen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Aske Jacoby har siden 2013 helt og holdent helliget sig sin karriere som guitarist, sanger og sangskriver. Med afsæt i sine seneste soloalbums »Chant«, »Plena Super Me« og »Live in Paris«, vil han fredag den 6. september fra klokken 20 give koncert i Kulturhuset Rejsestalden i Rejsestalden i forbindelse med Musik mellem Fjordene.

arrow Læs også: Guitarikon spiller i kirken

Gguitarikonet, der flere gange før har turneret i Danmark og resten af Norden, startede sin karriere i den danske 80'er pop. Først i aske Jacoby Band, der senere blev til News, og i kraft af hans suveræne guitarspil, fik han også en plads i C.V. jrgensens band og senere som backing hos blandt andet Sanne Salomonsen, Thomas Helmig og Kasper Winding,mens han midt i 1980'erne sammen med Jørgen Kubien dannede Danseorkestret.

Koncerten er arrangeret af Musik Mellem Fjordene i samarbejde med Hornbeer. Man kan læse mere på www.musikmellemfjordene.blogspot.com.

Billetter koster 160 kroner og købes via www.Place2Book.dk.

arrow Duoen Hush bliver forstærket med guitar-guden Aske Jacoby
23. maj 2019 kl. 17:15 Opdateret: kl. 17:15
arrow Aske Jacoby spiller til forårskoncert
10. april 2019 kl. 21:03 Opdateret: kl. 08:42
Har debatten om sexisme taget overhånd?