30. marts 2020
Kulturhuse Rejsestalden i Jægerspris inviterer på gratis silde- og snapsebord mandag den 13. april, men det kræver tilmelding.
Kulturhuse Rejsestalden i Jægerspris inviterer på gratis silde- og snapsebord mandag den 13. april, men det kræver tilmelding.
Foto: ThinkFoto.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gratis silde- og snapsefrokost

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gratis silde- og snapsefrokost
Frederikssund - 27. februar 2020 kl. 06:14
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kulturhuset Rejsestalden i Jægerspris serverer gratis påskefrokost, der oven i købet beskrives som »overdådigt silde- og snapsebord« mandag den 13. april klokken 12 og klokken 13.

Det sker i anledning af Blomsterfestivalen i Jægerspris. Man kan deltage klokken 12-13 eller klokken 13-14, og det kræver, at man har tilmeldt sig, hvilket skal ske til Rejsestalden inden den 30. marts.

Harmonikaspiller Lars Grand sørger for de musikalske rammer, og når sulten er stillet, kan man nyde smukke blomsterkunstinstallationer i Rejsestaldens udstillingsområde kreeret af blomsterbinderiet Erantis, der ligger i Hundested. Både udstillingen og frokosten er doneret af SuperBrugsen i Jægerspris.

På tilmeldingen til mailadressen rss@frederikssund.dk skal man anføre, hvilket tidspunkt man vil spise med og hvor mange mand er (højst fire personer), sit navn og telefonnummer.