10. august 2020
Dansk Golfunion inviterede torsdag til introduktionsaften i Frederikssund Golfklub, der tilbyder et otte ugers golfkursus for medlemmer af Diabetesforeningen og Hjerteforeningen. Foto: Bente Schousboe
Dansk Golfunion inviterede torsdag til introduktionsaften i Frederikssund Golfklub, der tilbyder et otte ugers golfkursus for medlemmer af Diabetesforeningen og Hjerteforeningen. Foto: Bente Schousboe
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Golfklub udvider motions-samarbejde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Golfklub udvider motions-samarbejde
Frederikssund - 31. juli 2020 kl. 11:08
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Frederikssund Golfklub lagde plæner til, da Dansk Golfunion torsdag aften inviterede til introduktionsaften om et otte ugers kursus for Diabetesforeningen i Frederikssund, og som noget nyt var Hjerteforeningen også inviteret med.

Her præsenterede direktør Jørgen Bundgaard fra Frederikssund Golfklub det forløb, der planlægges sammen med en træner, og hvor en ny sammen med en frivillig fra golfklubben kan få øvelse og indsigt i spillet på øveaftener og når man har tid.

- Det var en dejlig aften. Deltagerne fik mulighed for at spille på banen, og mange synes det var sjovt. Selv om vinden drillede lidt, fik mange

af deltagerne puttet golfbolden i hullet, fortæller Bente Schousboe, formand for Diabetesforeningen i Frederikssund, som oplyser, at 11 potentielle nye golfspillere havde takket ja til at deltage i introduktionsaftenen.

Projektkonsulent Peter von Zanten fra Dansk Golfunions Gof & Diabetes fortalte om samarbejdet med Diabetesforeningen siden 2016 og at at Hjerteforeningen nu også er med.

- Han forklarede, at det er vigtigt med motion med disse to sygdomme, at mange type 2 diabetikere bliver fri for medicin, og man skal også huske, at det giver bedre livskvalitet samt forebygger type 2 diabetes og hjertekar sygdomme, påpeger Bente Schousboe.

Man kan stadig nå at deltage i kurset, som starter midt i august. Det koster 195 kroner for otte uger, og man kan låne udstyr gratis.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?