20. oktober 2018
Lokalplanen for området i Oppe Sundby By i Frederikssund Syd, hvor den gamle Oppe Sundby Skole lå indtil juni 2016, blev endeligt og enstemmigt vedtaget af byrådet onsdag. Området skal nu bruges til at skabe et nyt boligkvarter med op til 93 boliger.

Foto: Maj-Britt Holm
gallery icon

Se billedserie

Lokalplanen for området i Oppe Sundby By i Frederikssund Syd, hvor den gamle Oppe Sundby Skole lå indtil juni 2016, blev endeligt og enstemmigt vedtaget af byrådet onsdag. Området skal nu bruges til at skabe et nyt boligkvarter med op til 93 boliger. Foto: Maj-Britt Holm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gammel skole bliver til nye boliger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gammel skole bliver til nye boliger
Frederikssund - 01. december 2017 kl. 05:10
Af Tanja Straagaard Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

På Strandvangen i den sydlige del af Frederikssund står grunden, hvor Oppe Sundby Skole og tilhørende fodboldbaner tidligere lå, nu klar til at blive forvandlet til et helt nyt boligkvarter, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Området skal laves om til et attraktivt boligkvarter, hvilket blev endeligt besluttet på et byrådsmøde onsdag aften, da lokalplanen for området blev vedtaget.

Der skal gøres plads til, at der kan bygges 33 parcelhuse i den sydlige ende på de tidligere fodboldbaner, mens der i den nordlige del af området, hvor Oppe Sundby Skole før lå ud mod Strandvangen, gøres plads til 60 boliger, som kan bygges som rækkehuse eller etagehuse.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis fredag den 1. december.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk