25. september 2021
Tania Olsen, stående i midten, ses her sammen med byrådsmedlem Kenneth Jensen (S) og filialdirektør i Arbejdernes Landsbank, Per Jegsen Schmidt, da hun modtog Frederikssund Prisen.
Tania Olsen, stående i midten, ses her sammen med byrådsmedlem Kenneth Jensen (S) og filialdirektør i Arbejdernes Landsbank, Per Jegsen Schmidt, da hun modtog Frederikssund Prisen.
Foto: Per Gottlieb
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Frivillig cykeltræner modtog hæder ved »Blå Nat«

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Frivillig cykeltræner modtog hæder ved »Blå Nat«
Frederikssund - 10. juni 2014 kl. 17:12

Årets første Frederikssund Pris blev overrakt fredag i forbindelse med »Blå Nat«, og den gik til Tania Olsen, der er træner for Jægerspris Cykelartister, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Prisen lød på 2500 kroner og blev overrakt af direktør i Arbejdernes Landsbank, Per Jegsen Schmidt og byrådsmedlem og formand for Kulturrådet, Kenneth Jensen (S), og var et symbol på påskønnelse for Tania Olsens frivillige arbejde med artisterne.

- Prisen er på 2.500 kroner, og den giver vi som en lille hædersbevisning til en person i det lokale foreningsliv i kommunen, der gør en ganske særlig indsats til glæde og gavn for andre, uden selv at få noget for det, fortæller Per Jegsen Schmidt i en pressemeddelelse.

Om motivationen for at komitéen havde valgt Tania Olsen, som prismodtager sagde Kenneth Jensen blandt andet.

- Aftenens modtager af Frederikssund Prisen er om nogen en ildsjæl, der har bevaret engagementet i mange år, faktisk helt fra barns ben. Tania startede som cykelartist i en alder af bare otte år, og har været med til at starte Jægerspris Cykelartister op. Hun brænder for sporten, og deltager selv både som aktivt medlem og som træner.

1382458
Stemmer du til kommunalvalget i år?