21. april 2019
Bestyrelsesformand for DGI Nordsjælland, Per Friost Henriksen, overrakte blomster til direktør Inge Karlshøj i anledning af hendes 40 års jubilæum i DGI. Foto: Lise Steenberg Pedersen
Bestyrelsesformand for DGI Nordsjælland, Per Friost Henriksen, overrakte blomster til direktør Inge Karlshøj i anledning af hendes 40 års jubilæum i DGI. Foto: Lise Steenberg Pedersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fra kontorelev til DGI-direktør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fra kontorelev til DGI-direktør
Frederikssund - 03. oktober 2018 kl. 09:11
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Inge Karlshøj, Frederikssund, fejrer 40 års jubilæum i DGI Nordsjælland, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Siden 1978 har Inge Karlshøj arbejdet med idræt og har taget rejsen fra kontorelev i det, som i dag er DGI Vestjylland, til direktør for DGI Nordsjælland.

Inge Karlshøj var lige blevet færdig med skolen, og med et klart mål om at blive en del af idrættens verden trådte hun ind af døren på kontoret i Vestjylland.

- For det første er jeg idrætspige. For det andet er idrættens verden noget helt specielt, og her kun glade mennesker, som synes, det er sjovt at være her, forklarer Inge Karlshøj i en pressemeddelelse.

Som nyuddannet kontorassistent overtog hun regnskabet fra en frivillig i DGI Vestjylland. Men i 1986 fik hun et job som forretningsfører i Nordsjælland og flyttede til Frederikssund, hvor hun engagerede sig i byens foreningsliv og har siddet i idrætsrådet.

Gennem årene har Inge Karlshøj arbejdet for at styrke og hjælpe foreninger, både i Frederikssund og i resten af Nordsjælland. Hun har også været med til at gennemføre fusionen mellem De Danske Gymnastik- og Ungdomsforeninger (DDGU) og De Danske Skytte-, Gymnastik- og Idrætsforeninger ( DDSG&I) til idrætsorganisationen DGI i 1992, ligesom hun har deltaget i organisationens udvikling fra »fri leg« til strategi.

- Der var mange frivillige og færre ansatte i starten. Hvis man havde en idé og ville lægge nogle timer i det, kunne man være frivillig. Der var fri leg på alle hylder, hvis man ville yde en indsats. I dag arbejder vi langt mere strategisk, siger Inge Karlshøj i pressemeddelelsen, hvor det fremgår, at hun engang var eneste ansatte, mens der i dag er 36 medarbejdere på kontoret, og at jubilaren har arbejdet under syv formænd gennem årene.

Nyeste satsning er Bevæg Dig for Livet, som handler om at få flere danskere til at bevæge sig inden år 2025, fortæller direktøren, der holder sig selv i gang hos Silverstar Linedancers i Frederikssund.

Der er reception for Inge Karlshøj tirsdag 9. oktober klokken 14-17 på DGI Nordsjællands kontor på Frederiksværksgade 16, 3400 Hillerød, hvor frivillige, foreningsrepræsentanter, samarbejdspartnere og venner af huset er velkomne.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede