23. september 2021
Med nærbilleder forsøger Palle Lindgaard-Jørgensen at vise, at det slidte og forladte har sin egen værdi. Foto: Palle Lindgaard-Jørgensen
Med nærbilleder forsøger Palle Lindgaard-Jørgensen at vise, at det slidte og forladte har sin egen værdi. Foto: Palle Lindgaard-Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fotograf udstiller sin kærlighed for det slidte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fotograf udstiller sin kærlighed for det slidte
Frederikssund - 30. juli 2021 kl. 06:13
Af Nikolai Rosler Jørgensen

I weekenden den 7 og 8. august udstiller Palle Lindgaard-Jørgensen sin fotokunst i Kulhuse Kultur- og Medborgerhus.

Med nærbilleder og forfald i fokus, søger Palle Lindgaard-Jørgensen at vise, at det slidte og forladte har sin egen værdi i fotografier.

De fotografier kan, I weekenden den 7 og 8. august, opleves, når »Kunst før Columbus« præsenterer fotokunsten i Kulhuse Kultur- og Medborgerhus.

Palle Lindgaard-Jørgensen er især optaget af havne- og bymiljøer og af at finde de steder, hvor forfald og slid resulterer i spændende strukturer og former.

Fotos præsenteres som digitale farveprints på aluminiumsplader, et materiale som yderligere understreger de slidte strukturer og farver.

Palle Lindgaard-Jørgensen arbejder også med fotografik, hvor billeder overføres fra papir til aluminiumsplader - en proces som i sig selv understreger det slidte i motiverne.

Derudover arbejder han med alternative og eksperimenterende fototeknikker som cyanoprint, æggehvideprint og klorofylprint og med xerolithografi.

Der er gratis adgang til udstillingen, der er åben fra klokken 11-16 både lørdag og søndag i uge 31.

1382458
Stemmer du til kommunalvalget i år?