21. november 2017
Flere steder er der gået for hårdt til bærks med naturplejen i Frederikssund Kommune, mener Tina Tving Stauning. Foto: Privat
Flere steder er der gået for hårdt til bærks med naturplejen i Frederikssund Kommune, mener Tina Tving Stauning. Foto: Privat
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Formand vil have styr på »voldsom« skovrydning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Formand vil have styr på »voldsom« skovrydning
Opdateret 22. februar 2017 kl. 06:03
Frederikssund - 21. februar 2017 kl. 04:58
Af Casper Suk Thorlacius
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Nogle steder har det været meget voldsomt at se på, og det har jeg talt med forvaltningen om. Sådan lyder det fra formand for Teknisk Udvalg i Frederikssund Kommune, Tina Tving Stauning (S), om den udtynding af kommunale arealer med skov og krat, som i øjeblikket pågår, og som næsten er ved at være færdig. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Det er Frederikssund Kommunes Vej- og Park-afdeling, der arbejder sammen med naturteamet og underentreprenøren HedeDanmark, om at sikre en så naturvenlig forvaltning af arealerne som muligt, så disse ikke går i skov, lyder det på kommunens hjemmeside.

Arbejdet bærer dog flere steder præg af en decideret rydning snarere end en udtynding, mener man i Danmarks Naturfredningsforening i Frederikssund.

- I kommunen kalder man det udtynding, men flere steder har man fjernet al bevoksning, siger formand Knud Eskesen, der ser flere problemer ved den fremgangsmåde.

En række borgere har også via debatindlæg i Frederiksborg Amts Avis givet deres utilfredshed til kende, og det forstår Tina Tving Stauning.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis tirsdag den 21. februar.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk