14. maj 2021
Billede
Foto: Ea Lykke Schausen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Formand for Fjordforbindelsen: - Tak til jer alle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Formand for Fjordforbindelsen: - Tak til jer alle
Frederikssund - 28. september 2019 kl. 13:12
Af Ea Lykke Schausen

Bestyrelsesformand for Fjordforbindelsen Frederikssund, Leif Tullberg, tog som den første taler mikrofonen på scenen ved indvielsen af Kronprinsesse Marys Bro, lørdag formiddag.

Formanden startede ud med at love en kortfattet tale, så der hurtigt kunne blive tid til fest og broløb, inden han takkede Hendes Kongelige Højhed Kronprinsesse Mary for at "kaste ekstra glans over festdagen", bød transportminister Benny Engelbrecht (S) velkommen, og takkede naboer, der direkte og indirekte har haft byggeriet tæt inde på livet de seneste år, inden han henvender sig til de mange tilskuere og takkede for det flotte fremmøde til fejringen.

En tak til modstanderne af den betaling, der skal være på broen, blev det også til:

- En del af bestyrelsens opgave har været at få gjort borgerne opmærksom på, at det er en betalingsbro. Det er lykkedes ganske godt, ikke mindst på grund af gruppen "nej tak til brugerbetaling". Det skal I have tak for, sagde han blandt andet.

Herefter gik han videre til at takke både hovedentreprenøren på projektet, RBAI Joint Venture, bygherren, Vejdirektoratet og øvrige for et godt samarbejde, inden han rundede af og gav ordet videre til transportministeren:

- Jeg tror, vi får en dejlig dag, Tak fordi, I lyttede! Nu vil jeg give ordet til transportministeren, som står klar med løbeskoene! Benny Engelbrecht.., lød det.

1382458
Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?