22. marts 2019
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Forlængelse af Ny Landerslevvej igen i spil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forlængelse af Ny Landerslevvej igen i spil
Frederikssund - 25. juni 2015 kl. 18:42
Af Thomas Sten Pedersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Med den kommende etablering af Fjordforbindelsen, er planen om at forlænge Ny Landerslevvej igen kommet på tale, skriver Frederiksborg Amts Avis.

På byrådsmødet onsdag blev det vedtaget med 21 stemmer, at kommunen indleder drøftelser med Vejdirektoratet om at forlænge Ny Landerslevvej fra Lyngerupvej til Landerslevvej. Pelle Andersen-Harild (Ø) og Kenneth Jensen (S) stemte imod.

Samtidig blev det enstemmigt vedtaget at anlægge en forlægning af Onsvedvej, hvor Vejdirektoratet betaler en del, som skal være arbejdsvej til Fjordforbindelsens etablering.

Ny Landerslevvej er allerede med i planen for Fjordforbindelsen. Den skal gå fra Lyngerupvej til Fjordforbindelsen. Den forlængelse, som nu er vedtaget skal drøftes videre med Vejdirektoratet, er dermed en slags genvej uden om Lyngerup, hvis man kommer fra det nordlige Hornsherred.

- I 2011 tilkendegav kommunen, at det ikke var nødvendigt at forlænge Ny Landerslevvej. Siden da er der kommet mere detaljeret viden om projektet, og uden forlængelsen vil den nordlige del af Hornsherred ikke få lige så stor glæde af Fjordforbindelsen. Forlængelsen vil også være hensigtsmæssig for trafikken over Kronprins Frederiks Bro ved Frederikssund. Baggrunden for det hele er at gøre forbindelsen til Fjordforbindelsen bedst mulig, sagde borgmester John Schmidt Andersen (V) blandt andet.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis fredag.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede