25. maj 2019
DMI varsler forhøjet vandstand i Roskilde Fjord og Isefjorden på grund af vedvarende blæsevejr fra nordvest, men ikke på samme høje niveau som efter stormen Bodil i 2013. Foto: Lars Skov
DMI varsler forhøjet vandstand i Roskilde Fjord og Isefjorden på grund af vedvarende blæsevejr fra nordvest, men ikke på samme høje niveau som efter stormen Bodil i 2013. Foto: Lars Skov
Foto: Lars Skov
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Forhøjet vandstand i fjordene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forhøjet vandstand i fjordene
Frederikssund - 23. oktober 2018 kl. 13:37
Af Maj-Britt Holm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

DMI har udsendt en prognose for Frederikssund Kommunes tre målestationer i Roskilde Fjord og Isefjorden, der varsler forhøjet vandstand i fjordene tirsdag og onsdag, skriver Frederiksborg Amts Avis.

På grund af vedvarende blæsevejr fra nordvest ventes vandstanden at stige til lige over en meter over daglig vande i fjordene omkring Frederikssund Kommune, fremgår det af DMIs hjemmeside, hvor man kan følge prognosen for vandstanden ved en lang række målestationer langs de danske kyster.

Prognoserne per 23. oktober forudser, at vandstanden vil toppe med 108 centimeter over daglig vande onsdag den 24. oktober om formiddagen ved Kyndbyværket, Jægerspris og Frederikssund.

- Frederikssund Kommune og beredskabet følger udviklingen tæt og vil informere yderligere, hvis vandstanden stiger til et kritisk niveau, meddeler Frederikssund Kommune på sin hjemmeside.

I kølvandet på stormen Bodil i 2013 nåede vandstanden i Roskilde Fjord helt op på 2,04 meter over dagligt vande, da den var på sit højeste.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede