6. maj 2021
Christina Lassen-Andersen fra Frederikssund debuterer som forfatter med sin spændingsroman »Mørkelagt« den 22. februar, og i den forbindelse kan man møde hende til bogreception på Frederikssund Bibliotek. Foto: Privat
Christina Lassen-Andersen fra Frederikssund debuterer som forfatter med sin spændingsroman »Mørkelagt« den 22. februar, og i den forbindelse kan man møde hende til bogreception på Frederikssund Bibliotek. Foto: Privat
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Forfatterdebut med spændingsroman

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forfatterdebut med spændingsroman
Frederikssund - 04. februar 2020 kl. 05:28
Af Maj-Britt Holm

Christina Lassen-Andersen fra Frederikssund debuterer som forfatter med sin spændingsroman »Mørkelagt« den 22. februar, og i den forbindelse kan man møde hende til bogreception på Frederikssund Bibliotek, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Her vil biblioteket fejre den nybagte forfatter til en realistisk spændingsroman om, hvad der sker med det almindelige menneske, hvis strømmen forsvinder og samfundet bryder sammen.

Til receptionen, der foregår i spændingsafdelingen på 1. sal af Frederikssund Bibliotek, vil der være mulighed for et glas bobler, lidt snacks samt en snak med forfatteren, som også medbringer bøger til salg og signering. Det er gratis at deltage og kræver ingen tilmelding.

Christina Lassen-Andersen er uddannet cand.mag. i historie, og har inden sin forfatterdebut gjort karriere i medicinalbranchen.

På sin hjemmeside fortæller hun, at da alle de andre skulle på gymnasiet, valgte hun handelskolen. Da hun blev færdig som humanist fra Københavns Universitet, gjorde hun karriere i medicinalindustrien, og da hun fik succes som teamleder, sagde hun op og skrev en bog.

- Kontrasterne har med andre ord fulgt mig i store og små livsvalg. Min baggrund er mit stærkeste kort, og den jeg konstant trækker på, når jeg skriver. Jeg er født i 1980 og er opvokset i Nordsjælland. Idag er jeg og min familie bosat ved Roskilde Fjord, hvor himlen er høj og har en helt særligt blå farve, skriver hun på hjemmesiden.

1382458
Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?