26. september 2021
Ved at gå tæt på motiverne, finder Palle Lindgaard-Jørgensen spændende strukturer og former til sine fotos, som kan se på udstillingen 7.-8. august. Pressefoto
Ved at gå tæt på motiverne, finder Palle Lindgaard-Jørgensen spændende strukturer og former til sine fotos, som kan se på udstillingen 7.-8. august. Pressefoto
Foto: Picasa
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Forfald og slid som fotokunst i kulturhuset

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forfald og slid som fotokunst i kulturhuset
Frederikssund - 03. august 2021 kl. 10:06

kulhuse I weekenden lørdag 7. og søndag 8. august, kl. 11-16 byder 'Kunst før Columbus' i Kulhuse Kultur- og Medborgerhus på en udstilling med fotokunst af Palle Lindgaard-Jørgensen.

Palle Lindgaard-Jørgensen er især optaget af havne- og bymiljøer og af at finde de steder, hvor forfald og slid resulterer i spændende strukturer og former.

Ved at gå nær på motiverne eller ved at fange spejlinger i vand og glas, søger Palle Lindgaard-Jørgensen at vise, at det slidte og forladte har sin egen værdi i billeder.

Fotos præsenteres som digitale farveprints på aluminiumsplader, et materiale som yderligere understreger de slidte strukturer og farver.

Fra papir til aluminium
Palle Lindgaard-Jørgensen arbejder også med fotografik, hvor billeder overføres fra papir til aluminiumsplader - en proces som i sig selv understreger det slidte i motiverne - og med alternative eksperimenterende fototeknikker som cyanoprint, æggehvideprint og klorofylprint og med xerolithografi.

Der er gratis adgang. jesl

1382458
Stemmer du til kommunalvalget i år?