31. maj 2020
Frederikssund Byråd har vedtaget at indarbejde FNs verdensmål alle de steder, det er relevant. Foto: Kenn Thomsen
Frederikssund Byråd har vedtaget at indarbejde FNs verdensmål alle de steder, det er relevant. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Foreninger skal have fokus på FNs verdensmål

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Foreninger skal have fokus på FNs verdensmål
Frederikssund - 07. november 2019 kl. 06:42
Af Ea Lykke Schausen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kun Dansk Folkeparti stemte imod, da det på det sidste byrådsmøde blev vedtaget, at FNs verdensmål skal indarbejdes, hvor det er relevant - i politikker og strategier såvel som foreningslivet. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

- Der er holdninger til, hvor meget og hvordan, man bruger de her verdensmål, men det vigtige er ikke målene i sig selv, men måden vi bruger dem på, og hvor de kan skabe værdi, forklarede Maria Katarina Nielsen (R), der havde stillet forslag om, at det anbefales, at de kommunale institutioner samt det frivillige foreningsliv på frivillig basis arbejder med verdensmålene.

Socialdemokraterne var især meget begejstrede, og havde i forslaget tilføjet, at de syntes, at de enkelte fagudvalg skal forholde sig til verdensmålene i forhold til områdernes nuværende politikker.

- Vi synes, at man i de enkelte fagudvalg skal drøfte det her uformelt, og brainstorme på, hvad de betyder og hvordan de kan oversættes og prioriteres, lød det fra Tina Tving Stauning (S), der uddybede:

- Jeg er glad for, vi kommer i gang med det her nu, og jeg glæder mig til, at vi kan løfte den her opgave sammen.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?