31. maj 2020
Onsdag kommer Stine Brandt til Kulturhuset Rejsestalden med foredraget »mød mig i dit eget lys«. Foto: Privat/Hornsherred Alternativ Forening
Onsdag kommer Stine Brandt til Kulturhuset Rejsestalden med foredraget »mød mig i dit eget lys«. Foto: Privat/Hornsherred Alternativ Forening
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Foredrag om indre lys

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Foredrag om indre lys
Frederikssund - 09. november 2019 kl. 19:03
Af Ea Lykke Schausen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Inspireret af Hildegard von Bingen kommer Stine Brandt onsdag den 13. november mellem klokken 19 og 21.30 til Kulturhuset Rejsestalden i Jægerspris med sit foredrag »Mød mig i dit eget lys«.

Hildegard skabte gennem sine syner og profetier megen forandring, og megen af hendes viden om blandt andet urter, helbredelse visioner og mere er nedskreven.

Stine Brandt har arbejdet med engleenergier, spirituel rådgivning og healing i en del år, og for to år siden startede hun Den Spirituelle Skole i Hvidovre. I foredraget vil hun fortælle om, hvordan denne viden og energi kan bruges i dag, ligesom hun vil komme ind på, hvordan man kan være i sit eget og stråle med det, man har og forbinde sig med ånden og dét at skabe i nuet.

Billetter koster 100 kroner, dog 50 kroner for medlemmer af Hornsherred Alternativ forening, og kan købes ved indgangen.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?