13. december 2018
78-årige Verner Bylov Larsen fra Frederikssund blev tirsdag valgt som ny formand for Folkeuniversitetet i Frederikssund. Foto: Privat
gallery icon

Se billedserie

78-årige Verner Bylov Larsen fra Frederikssund blev tirsdag valgt som ny formand for Folkeuniversitetet i Frederikssund. Foto: Privat
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Folkeuniversitetet har fået ny formand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Folkeuniversitetet har fået ny formand
Frederikssund - 14. marts 2018 kl. 17:15
Af Tanja Straagaard Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Knud Andersen takker af som formand for Folkeuniversitet Frederikssund, og Verner Bylov Larsen overtager posten, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Tirsdag holdt Folkeuniversitetet repræsentantskabsmøde, og det resulterede i en omrokering hos lokalkomiteens medlemmer. 80-årige Knud Andersen fra Slangerup valgte at træde tilbage som formand efter 12 år, og det gav plads til 78-årige Verner Bylov Larsen fra Frederikssund, som blev ny formand.

Det skriver Folkeuniversitetet i en ny pressemeddelelse.

- Knud ønskede at trække sig tilbage, og så blev jeg opfordret til at stille op som formand. Jeg har været med i lokalkomiteen siden 2006 og har været med til at få forretningen at køre rundt i mange år, så jeg vil også gerne prøve at være formand, fortæller Verner Bylov Larsen.

Knud Andersen, der har været en del af komiteen siden 2004 og formand siden 2006, mener, at det er blevet tid til at træde tilbage.

- Jeg har været formand i 12 år og er fyldt 80 år, så tiden er, at der skal andre folk til. Det kan ikke nytte noget, at man sidder og gror fast i sådan et job, men jeg har været meget glad for at være formand, og vi får en rigtig god ny formand nu, siger han.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis torsdag den 15. marts.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk