18. oktober 2021
Direktør Casper Wilken kalder årets resultat for sindssygt godt. Foto: Allan Nørregaard
gallery icon

Se billedserie

Direktør Casper Wilken kalder årets resultat for sindssygt godt. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flot vækst i sikkerhed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBS! Denne artikel er en betalingsartikel og kan derfor kun læses af abonnenter eller mod betaling.

Flot vækst i sikkerhed
Frederikssund - 12. oktober 2021 kl. 05:00
Af Henrik Helmer Petersen

Omsætningen er steget 35 procent, egenkapitalen 47 procent, og overskuddet er vokset hele 65 procent. Så flot brillerer SmartGuard i sit netop offentliggjort regnskab.

- Sikkerhedsfirmaet med adresse i Slangerup er de dyreste på markedet, erkender direktøren selv og slår fast, at det er heri, at succesen skal findes.

- Pris og kvalitet følges ad. Vi leverer Danmarks dyreste løsninger, og vi leverer også de bedste løsninger.

SmartGuard gør det så godt, at flere store koncerner ønsker at købe firmaet.

- Men jeg ønsker ikke at sælge det. Det er jeg for ung til, siger direktør Casper Wilken, der forudser, at firmaet er langt mere end dobbelt så stort om fem om.

Til byggebranche

SmartGuard udvikler og udlejer tekniske sikkerhedsløsninger til byggebranchen, nybyggerier og andre udendørssteder, hvor værdier skal sikres.

Firmaet startede som iværksættervirksomhed i iværksætterregi hos C4 i Hillerød tilbage i 2005. Casper Wilken og en kammerat var blevet trætte af dårlige chefer og var startet for sig selv. Casper Wilken var sælgeren og kammerater it-manden, der kunne udvikle de digitale og datatekniske ideer. Kammeraten trådte ud af virksomheden i 2015.

I dag beskæftiger SmartGuard 20 medarbejdere, og i dag er SmartGuard leveringsdygtig i så effektive og smarte vagtsystemer med kameraer, bevægelsescensorer, højtalere, alarmer og lys, at firmaet, der har til huse på Banegraven i Slangerup, bliver ved at tage markedsandele.

Købmandsskab

- Det er fordi, vi gør det godt, og fordi vi har så gode produkter, at vi vokser så flot. At vi har haft et coronaår har hverken gjort fra eller til for vores vedkommende, siger Casper Wilken.

I 2019-2020 kom Smartguard ud af regnskabet med et overskud før skat på 2.829.212 kroner. I det netop offentliggjorte regnskab for 2020-2021 er overskuddet før skat steget til 4.647.772 kroner. Det er en stigning på 65 procent.

Hen over samme år er firmaets egenkapital vokset fra 4.632.387 kroner til 6.798.134. Det er en stigning på 47 procent.

- Omsætningen er steget i nærheden af 35 procent, oplyser Casper Wilken.

Han smiler:
- Jeg er ikke jyde. Så jeg tør godt sige det direkte, og skal jeg sætte ord på regnskabet og resultatet, er det "sindssygt flot".

1382458
Rejser du til udlandet i år?