20. september 2021
Tina Tving Stauning genopstiller til tredje periode som borgmesterkandidat for Socialdemokraterne i Frederikssund, mens tre andre opstiller for første gang, og der skal nu være urafstemning blandt partiets medlemmer.
gallery icon

Se billedserie

Tina Tving Stauning genopstiller til tredje periode som borgmesterkandidat for Socialdemokraterne i Frederikssund, mens tre andre opstiller for første gang, og der skal nu være urafstemning blandt partiets medlemmer.
Foto: Foto: Bjarke MacCarthy
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fire vil være borgmesterkandidat for S

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fire vil være borgmesterkandidat for S
Frederikssund - 19. juni 2019 kl. 13:48
Af Maj-Britt Holm

To mænd og to kvinder stiller op til kampvalg om at blive Socialdemokratiet i Frederikssunds borgmesterkandidat ved kommunevalget i 2021, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Ved Folketingsvalget blev Socialdemokratiet igen kommunens største parti, og det har affødt ny optimisme i partiet, der nu arbejder energisk på et borgmesterskifte ved næste kommunalvalg, fremgår det af en pressemeddelelse.

Næste kommunevalg skal afholdes i november 2021, og Socialdemokraterne i Frederikssund er allerede nu i gang med at finde deres borgmesterkandidat.

Medlemmerne af partiet har foreslået fire kandidater. Det er: Kenneth Jensen, Lars Jepsen, Susanne Bettina Jørgensen og Tina Tving Stauning, der alle fire har sagt ja til at stille op.

De har alle et godt kendskab til Frederikssund Kommune og det kommunale arbejde gennem deres medlemskab af byrådet, hvor de i dag er med til at præge kommunens udvikling.

- Det er medlemmerne, der bestemmer. De har foreslået de fire kandidater. Og medlemmerne skal nu ved urafstemning afgøre, hvem, der bliver partiets kandidat til borgmesterposten, siger formand for partiets kandidatudvalg, Klaus Hækkerup.

Opnår ingen af kandidaterne over 50 procent af stemmerne ved første afstemning, afholdes der omvalg mellem de to kandidater, der har fået flest stemmer. Den endelige afgørelse ventes først i løbet af efteråret.

- Senere skal vi opstille de øvrige kandidater til byrådsvalget. Hvis borgerne vil være med til at omsætte en ny regerings politik til gavn for Frederikssund Kommune, kan de melde sig ind i Socialdemokratiet og få aktiv, demokratisk indflydelse, siger Klaus Hækkerup.

1382458
Synes du, at kommunen er der for dig?