19. oktober 2019
Finansminister Kristian Jensen besøgte tirsdag Hans Andersen som led i valgkampen. Foto: Privat
Finansminister Kristian Jensen besøgte tirsdag Hans Andersen som led i valgkampen. Foto: Privat
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Finansminister fejrede fødselsdag med lokalt folketingsmedlem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Finansminister fejrede fødselsdag med lokalt folketingsmedlem
Frederikssund - 21. maj 2019 kl. 16:04
Af Casper Suk Thorlacius
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Venstres næstformand, finansminister Kristian Jensen, besøgte tirsdag Frederikssund for at vise sin støtte til sin partikollega, det lokale folketingsmedlem for Venstre Hans Andersen.

Kristian Jensen ankom til Frederikssund S-togstation, hvor Hans Andersen i anledningen af næstformandens fødselsdag tog i mod med flag. Herefter gik de to Venstremedlemmer en tur gennem butikscenteret Sillebroen i Frederikssund, hvor de talte med de lokale vælgere

- Vi fik talt med en masse glade mennesker, som synes, det var herligt at have besøg af Kristian Jensen. Mange tilkendegav deres stemme på mig og Venstre, og det bliver man aldrig træt af at høre, siger Hans Andersen i en pressemeddelelse.

Der blev især spurgt ind til regeringen og Dansk Folkepartis trafikaftale, der blandt andet sender penge til færdiggørelsen af Frederikssundmotorvejen. Hans Andersen er ikke i tvivl om, at det har stor betydning for borgerne, at finansministeren bakker op om hans kamp for Frederikssundmotorvejen.

- Frederikssundmotorvejen fylder altid meget, når jeg taler med de lokale i Frederikssundområdet, og det var bestemt ingen undtagelse i dag. Så vi fik bekræftet nogle gange, at vi bestemt følger aftalen helt i mål, hvis vi har flertal efter valget. Det, tror jeg, mange var glade for at høre også fra finansministeren. Vi fik selvfølgelig også mindet om, at man jo så skal huske at sætte sit kryds ved mig, slutter Hans Andersen.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede