2. juni 2020
Der er masser af drama i Anne-Marie Jørgensen og Ole Zesters gendigtning af den islandske saga om »Hroar og Helge, som Frederikssund Vikingespil opfører frem til 12. juli.
gallery icon

Se billedserie

Der er masser af drama i Anne-Marie Jørgensen og Ole Zesters gendigtning af den islandske saga om »Hroar og Helge, som Frederikssund Vikingespil opfører frem til 12. juli.
Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fin premiereweekend for vikingespil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fin premiereweekend for vikingespil
Opdateret 22. juni 2015 kl. 13:12
Frederikssund - 22. juni 2015 kl. 05:56
Af Maj-Britt Holm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sommerens vikingespil »Hroar og Helge« fik en fin start på Kalvøen i Frederikssund, hvor der også var stort vikingemarked med handelsfolk fra ind- og udland, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Fredag aften var der premiere på forestillingen, som de to vikinger Anne-Marie Jørgensen og Ole Zester har skrevet manuskript til, og som er instrueret af Louise Schouw. Den blev også opført lørdag aften og søndag eftermiddag, og alle tre dage har det vrimlet med salg af vikingegrej, og børn har kunnet lære at skyde med bue og pil eller få en ridetur.

- Det er gået rigtig godt, og folk har taget rigtigt godt imod forestillingen. Vejret har været altafgørende - det har heller ikke været så varmt, at folk er gået på stranden, fortæller Lisanne Sørensen, næstformand for Frederikssund Vikingespils bestyrelse, som ikke har set forestillingen selv, fordi hun er med på scenen som en del af folkemængden.

Læs hele artiklen i den trykte udgave af Frederiksborg Amts Avis mandag den 22. juni.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?