3. juni 2020
Der bliver ikke nogen Carpark North ved Frederikssund Festival 2020. Regeringens forbud mod større forsamlinger rammer sommerens festivaler, der må aflyses til og med august måned. Foto: Jens Wollesen
Der bliver ikke nogen Carpark North ved Frederikssund Festival 2020. Regeringens forbud mod større forsamlinger rammer sommerens festivaler, der må aflyses til og med august måned. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Festival tvinges til at aflyse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Festival tvinges til at aflyse
Frederikssund - 07. april 2020 kl. 09:47
Af Maj-Britt Holm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der bliver alligevel ikke nogen Frederikssund Festival på Kalvøen i år. Regeringen har besluttet at forlænge forbuddet mod større forsamlinger til og med august som følge af coronapandemien, og det umuliggør festivalen, der kalder sig Danmarks kærligste, skriver Frederiksborg Amts Avis.

På Facebook skrev Frederikssund Festival mandag aften, at festivalen ikke bliver afholdt den 30. og 31 juli samt 1. august som planlagt.

- På baggrund af regeringens pressemøde her til aften, er det med stor bedrøvelse, at vi må erkende der ikke bliver afholdt Frederikssund Festival i 2020 som planlagt, lyder det fra festivalens ledelse.

- Lige nu arbejder vi på højtryk for at få et overblik over denne kedelige situation, og kommer meget hurtigt tilbage med mere information på hhv. de sociale medier og vores website, lyder det i opslaget, hvor ledelsen tilføjer:

- Vi havde sådan glædet os!

På listen over musikere, der skulle have spillet på Frederikssund Festival 2020, står blandt andre: Carpark North, Johnny Madsen Band, Jacob Dinesen, Jonah Blacksmidt, Andreas Langvad, Rugsted & Kreutzfeldt, Hanne Boel og Jung, sidstnævnte med Jonas Jung, der er vokset op i Frederikssund.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?