31. juli 2021
47-årige Sune Watts fra Hillerød har portrætteret fire moderne mænd, herunder byråds- og folketingsmedlem Hans Andersen fra Frederikssund. Foto: Privat
47-årige Sune Watts fra Hillerød har portrætteret fire moderne mænd, herunder byråds- og folketingsmedlem Hans Andersen fra Frederikssund. Foto: Privat
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Far til fem portrætteret som den moderne mand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBS! Denne artikel er en betalingsartikel og kan derfor kun læses af abonnenter eller mod betaling.

Far til fem portrætteret som den moderne mand
Frederikssund - 17. september 2019 kl. 18:17
Af Casper Suk Thorlacius

Farshad Kholghi, skuespiller, Bubber, tv-vært og entertainer, kongelig balletdanser Tobias Praetorius og folketings- og byrådspolitiker Hans Andersen. Fire vidt forskellige mænd, som dog har noget til fælles. Men hvad? Det forsøger kunstmaler Sune Watts fra Hillerød at give svar på med en udstilling i Parkteatret i Frederikssund, hvor Sune Watts udstiller fire portrætter af mændene, som han giver fællesbetegnelsen »den moderne mand«, skriver Frederiksborg Amts Avis.

- Fælles for de fire gutter er, at de går deres egen vej. Det er nogle mænd, der forfølger deres passion, og det har jeg valgt at sige kendetegner den moderne mand, siger Sune Watts og tilføjer:

- Det er også det, der kendetegner mig selv. Jeg har aldrig været i tvivl om, at jeg skulle male og tegne og har levet af det, siden jeg var 16 år. Hans Andersen har brændt for politik, siden han var helt ung, og han er en politiker, som jeg respekterer, selv om vi ikke er politisk enige.

Fælles for arbejdet med de fire personer har desuden været, at de er malet ud fra fotografier.

- Hans er malet i foråret, hvor han havde meget travlt med valgkampen, så han havde ikke tid til at sidde stille. Bubber tog den professionelle facade som den glade og smilende entertainer på, og det fungerede ikke rigtigt. Han fortalte dog, at han elsker alt, der har med vand og sejllads at gøre, siger Sune Watts og uddyber:

- Derfor gik ved ned ved Ofelia Plads ved Københavns Havn, hvor han blev fotograferet, og så fik man en mere ægte side af ham at se.

For Hans Andersen, som ellers er vant til at være i centrum på grund af sin politiske karriere, var det en sjov oplevelse at se sig selv portrætteret med olie på lærred.

- Men jeg er også både stolt og beæret over, at nogen vil lave et portræt af mig. Jeg er jo bare Hans fra Slangerup, siger hovedpersonen og tilføjer:

- Jeg synes, det er blevet rigtig flot, og jeg er glad for, at Sune synes, at det er værd at lave et portræt af en familiefar til fem, som ved siden af passer sit job som byråds- og folketingspolitiker.

1382458
De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?