24. november 2017
Abdul og Zaigham Rehman har forpagtet restauranten af Bruno Andersen ved flygelet. Foto: Kim Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Abdul og Zaigham Rehman har forpagtet restauranten af Bruno Andersen ved flygelet. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Far og søn bag indisk restaurant

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Far og søn bag indisk restaurant
Opdateret 06. marts 2017 kl. 05:33
Frederikssund - 06. marts 2017 kl. 05:14
Af Annemette Ross Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der dufter godt af karry i restauranten på Havnegade 16 i Frederikssund, og det er ikke så mærkeligt. Her åbnede 50-årige Abdul Rehman og hans søn Zaigham Rehman i fredags Dawat Indian Restaurant, der serverer indisk mad, som det fremgår af navnet, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Dermed er det lykkedes Abdul Rehman at realisere den drøm om engang at blive selvstændig, som han har haft, mens han arbejdede på blandt andet Maharaja på Gl. Kongevej i København i 22 år.

- Jeg kan godt lide at arbejde i restaurant, og jeg laver rigtigt god mad. To-tre gange har jeg fået fire stjerner, fortæller Abdul, så da han og Zaigham så lokalerne i Frederikssund, slog de til og forpagtede restauranten af ejeren Bruno Andersen.

- Vi tænkte, at det savner Frederikssund, og vi har fået så positiv respons fra de mennesker, som har været her og er rigtigt glade for, at der er kommet en indisk restaurant, siger Zaigham, og Bruno Andersen er enig.

- Det er en rigtig god ide med en indisk restaurant, for det har vi stort set ikke i området, mener han.

Dawat Indian Restaurant er åben alle ugens dage fra klokken 16 til 23.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis mandag den 6. marts.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?





Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk