19. april 2019
Keramikerne Elisabeth og Peter Sylvest synes markedet var fint organiseret, men havde håbet, at der var kommet flere gæster end sidste år. Foto: Kenn Thomsen
gallery icon

Se billedserie

Keramikerne Elisabeth og Peter Sylvest synes markedet var fint organiseret, men havde håbet, at der var kommet flere gæster end sidste år. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Færre kiggede på mere kunsthåndværk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Færre kiggede på mere kunsthåndværk
Frederikssund - 17. september 2018 kl. 05:35
Af Annemette Ross Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Selv om der var flere udstillere end sidste år, og der var masser af fint kunsthåndværk at kigge på i de 41 stande, så kom der ikke lige så mange besøgende til Nordsjællands Kunsthåndværkermarked i år som sidste år.

- Vi må desværre sige, at der ikke har været så mange besøgende, som vi havde håbet på i går. I dag er der lidt mere aktivitet og summen, sagde Ulla Tedaldi, der har taget initiativ til markedet, til Frederiksborg Amts Avis.

Det blev holdt første gang sidste år på Kingovej i Slangerup, og i år var det flyttet til Askelundvej 2 i Frederikssund, men selv om Frederikssund er større end Slangerup, så kom der altså kun cirka 350 gæster om lørdagen.

- Det er cirka halvdelen af, hvad det var på førstedagen sidste år, men hvad det skyldes, det ved jeg faktisk ikke, sagde hun.

Hendes indtryk er, at udstillerne er meget tilfredse med rammerne, men hun tør ikke sige, om der kommer et kunsthåndværkermarked igen til næste år.

- Alt det arbejde står ikke mål med det antal, der er her. Jeg har brugt, hvad der svarer til en halvtidsstilling, så jeg er ikke sikker på, at der bliver noget marked til næste år, sagde Ulla Tedaldi.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede