24. oktober 2021
Per Bendix, Bendix Consult, har tjent knap 8,5 millioner på at rådgive Frederikssund Kommune omkring Vinge. Fremadrettet vil kommunen dog bruge markant færre penge på konsulentbistand. Foto: Torben Thorsø
Per Bendix, Bendix Consult, har tjent knap 8,5 millioner på at rådgive Frederikssund Kommune omkring Vinge. Fremadrettet vil kommunen dog bruge markant færre penge på konsulentbistand. Foto: Torben Thorsø
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ekstern hjælp til Vinge skæres helt ind til benet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ekstern hjælp til Vinge skæres helt ind til benet
Frederikssund - 19. januar 2018 kl. 17:54
Af Casper Suk Thorlacius

Selv om Frederikssund Kommune i runde tal har brugt 29,5 millioner kroner på eksterne konsulenter, hvis fornemmeste opgave var at realisere projektet Vinge, lykkedes det som bekendt ikke i første omgang. De dyre lærepenge får nu kommunen til at sadle om, skriver Frederiksborg Amts Avis.

arrow Læs også: Ny chef skal få Vinge på ret køl

Af Økonomiudvalgets dagsorden for udvalgets møde den 24. januar fremgår det, at kommunen allerede har ansat en vejingeniør, der skal indgå i den nye organisering omkring Vinge Centrum. Men administrationen anbefaler også at ansætte en ny projektchef i en permanent stilling, som skal arbejde dedikeret med realiseringen og udviklingen af Vinge.

Det sker blandt andet i erkendelse af, at kommunen har kastet for mange penge efter en ydelse ude i byen, som man reelt set ikke har fået tilstrækkeligt udbytte af. I fremtiden skal ekspertisen i videre udstrækning hentes internt i kommunen.

- Det handler om at bruge kommunens ressourcer bedst muligt, og bruge dem vi allerede har, siger kommunaldirektør Ole Jacobsen.

- Men vi kommer til at hente ekstern hjælp, men slet ikke i det omfang, vi har gjort tidligere. Det vil blive på meget specialiserede områder, i afgrænsede forløb og ud fra nogle meget klare aftaler, tilføjer kommunaldirektøren.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis lørdag.

arrow Der er stadig interesse for at investere i byen Vinge
30. maj 2018 kl. 05:30 Opdateret: kl. 15:10
arrow Borgmester tager anmeldse med sindsro
30. april 2018 kl. 16:18 Opdateret: kl. 16:18
arrow Ny udvikling i sag om skandalebyggeri: Borgmester politianmeldt
30. april 2018 kl. 15:08 Opdateret: kl. 15:08
1382458
Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?