14. juni 2021
Frederikssunds tidligere borgmester Ole Find Jensen (S), der skød sæbekassevæddeløbet i gang på Kronprinsesse Marys Bro lørdag, fortryder ikke byrådets beslutning om at sige ja til en betalingsbro i 2012. Foto: Maj-Britt Holm
Frederikssunds tidligere borgmester Ole Find Jensen (S), der skød sæbekassevæddeløbet i gang på Kronprinsesse Marys Bro lørdag, fortryder ikke byrådets beslutning om at sige ja til en betalingsbro i 2012. Foto: Maj-Britt Holm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Eks-borgmester: Jeg fortryder ikke betalingsbro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBS! Denne artikel er en betalingsartikel og kan derfor kun læses af abonnenter eller mod betaling.

Eks-borgmester: Jeg fortryder ikke betalingsbro
Opdateret 29. september 2019 kl. 08:02
Frederikssund - 29. september 2019 kl. 05:32
Af Maj-Britt Holm

Kritikken har gennem årene haglet ned over de byrådspolitikere, der i 2012 sagde ja til, at borgerne skulle betale for at køre over en ny fjordforbindelse for at undgå, at projektet blev skubbet til efter 2020, når der atter kom penge i statens infrastrukturfond.

arrow Læs også: Kampen fortsætter mod brobetaling

Men Ole Find Jensen, som var borgmester i sammenlagt 16 år, først i Jægerspris og i årene 2007-2013 i den sammenlagte Frederikssund Kommune, fortryder intet. Det fastslog han ved lørdagens broindvielse, hvor han vinkede med startflaget til sæbekasserace for erhvervslivets hjemmebyggede køretøjer.

- Jeg fortryder på ingen måde. Dagen i dag er en stor festdag, og der er virkelig mødt mange folk op. Det er en stor dag for Frederikssund. Jeg hæfter mig ved, at transportministeren i sin tale sagde, at den nye bro er en investering, der er kommet mindst 10 år tidligere end ellers. Så vi har fremrykket en kæmpe investering til Frederikssund, fastslog Ole Find Jensen, som understregede, at selv om broprojektet var kommet på listen fra 2021, var der ingen garanti for, at det ikke først blev realiseret 6-7-8 eller 9 år senere.

Den tidligere politiker glæder sig over, at trafikanterne nu kan vælge mellem at betale for at køre over Kronprinsesse Marys Bro eller at benytte den gamle Kronprins Frederiks Bro, som er gratis - og forventlig med noget mindre kø.

- Det er helt klart en fordel for både borgere og erhvervsliv, at der nu er to broer over fjorden, påpeger Ole Find Jensen.

arrow Protest imod betaling på ny bro
30. september 2019 kl. 17:39 Opdateret: kl. 17:44
arrow Video: Kom med ud at køre på Marys bro
30. september 2019 kl. 14:30 Opdateret: kl. 14:04
arrow Billeder og video: Trafikken over Marys bro er åbnet
30. september 2019 kl. 06:13 Opdateret: kl. 07:15
1382458
Hvor langt tror du Danmark når ved EM