25. november 2020
Henriette Lykke Nielsen har boet i Frederikssund hele sit liv. Nu står hun bag kontor- og klinikfællesskabet Flexhuset.dk på Roskildevej i Frederikssund. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Henriette Lykke Nielsen har boet i Frederikssund hele sit liv. Nu står hun bag kontor- og klinikfællesskabet Flexhuset.dk på Roskildevej i Frederikssund. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dyrehandel bliver til kontor- og klinikfællesskab

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dyrehandel bliver til kontor- og klinikfællesskab
Frederikssund - 21. oktober 2020 kl. 13:16

Tidligere dyrehandel på Roskildevej i Frederikssund er omdannet til et kontorhus, hvor freelancere og behandlere kan leje sig ind. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Efter 25 år som ejendomsmægler har Henriette Lykke Nielsen fra Frederikssund sat sit eget projekt i verden.

Hun har købt den flotte ejendom på Roskildevej 18a kun få hundrede meter fra Frederikssund Station. Ejendomme har hun bygget om til et kontor- og klinikfællesskab, så bygningen nu har ti lokaler - hvert indrettet til kontor og hel- eller deltids behandlere.

Der har tidligere været såvel bilforretning som dyrehandel i bygningen på Roskildevej 18a i Frederikssund.

Charmerende ejendom

- Vi faldt for ejendommen i sommeren 2019, og vi gik i tænkeboks. Bygningen stod trist og forladt, men vi kunne se de mange charmerende detaljer, og vi fik lyst til at genskabe husets atmosfære, fortæller

Henriette Lykke Nielsen, der med en baggrund som ejendomsmægler igennem årene har mødt mange selvstændige, der har drevet virksomhed fra deres privatadresse.

- Derfor fik jeg ideen til et anderledes koncept, hvor virksomheder kan indgå i et unikt fællesskab i huset på Roskildevej. Vores ønske har været at udvikle en eksklusiv løsning til både liberalt erhverv og til behandlere, så det blev attraktivt for flere selvstændige at komme ud af privatboligen.

- Derfor har vi udviklet Flexhuset.dk som et koncept til veletablerede og nystartede virksomheder, der ikke vil fastlåses i husleje og lang binding, forklarer Henriette Lykke Nielsen.

Stor renovering

Hun præsenterer Flexhuset,dk, efter huset har været igennem en gennemgribende ombygning og istandsættelse, som har fået mange til at spørge, hvad der mon skulle ske med huset.

I Flexhuset.dk er det muligt at leje et lokale på faste vilkår, ligesom det er muligt at leje et lokale på timebaseret vilkår. Der kan bookes online. Det er nemt og fleksibelt, og Henriette Lykke Nielsens ide har netop været at gøre det let for nye virksomheder at etablere sig i Flexhuset.dk med mulighed for at vokse over tid.

Andelsslagteri

Bygningen blev opført som administrationsbygning for Frederikssund Andelsslagteri tilbage i 1910, og nu kommer den altså til at huse mennesker igen - i en opgraderet version år 2020.

- Det har været en lang og spændende proces, og vi er utrolig glade over resultatet, fortæller Henriette Lykke Nielsen, der allerede har indgået de første lejeaftaler.

- Jeg har boet i Frederikssund hele mit liv, og via mund til øre har de første virksomheder kontaktet mig, og det er jo bare fedt. Desværre kom hele Covid-19 situationen på tværs af åbningen, så jeg har fravalgt at holde åbningsreception og vil i stedet tilbyde en individuel fremvisning til interesserede brugere, siger hun.

1382458
Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?