18. september 2021
Er du ny og ung i faget som lystfisker, og vil du fange skalle, brasen, karperog aborrer, er der mulighed for bid søndag. Foto: Fishing Zealand.
Er du ny og ung i faget som lystfisker, og vil du fange skalle, brasen, karperog aborrer, er der mulighed for bid søndag. Foto: Fishing Zealand.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Der er en vaskeægte fisketur i farvandet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der er en vaskeægte fisketur i farvandet
Frederikssund - 30. juli 2021 kl. 13:46

Sommersolen er over os, og nu har du muligheden for at komme ud på en vaskeægte fisketur.

Muligheden er på søndag den 1. august, hvor Fishing Zealand i samarbejde med Frederikssund Kommune inviterer til fisketur ved Grønlien Sø i Frederikssund.

Ved søen vil der være mulighed for at få instruktion i lystfiskeri, og samtidig kan man låne fiskeudstyr, hvis man ikke har sit eget.

Arrangementet henvender sig særligt til børn og unge, men det er også oplagt at benytte tilbuddet som en familieaktivitet. I søen findes der blandt andet skaller, brasen, karper og aborrer, og det er de fisk, som man vil forsøge at fange.

Børn og unge
Da arrangementet foregår nær bredden af søen, vil det være en god ide at medbringe gummistøvler eller andet praktisk fodtøj. Ligeledes kan det være en fordel at medbringe et tæppe til at sidde på og i det hele taget sørge for påklædning, der kan matche sommervejret.

Arrangementet er gratis og åbent for alle. Det betyder, at hver voksen kan deltage sammen med ét barn. Unge over 13 år kan deltage på egen hånd.

10.00-14.00
Fisketuren starter med en kort introduktion klokken 10 og slutter igen klokken 14. Mødested er ved bredden af Grønlien Sø. Parkering foregår ved p-pladsen ved Ågade i Frederikssund.

Tilmelding sker til henrik@fishingzealand.dk.

1382458
Synes du, at kommunen er der for dig?