28. februar 2020
Skuespillerne Lukas Birch og Anne Karin Broberg står på scenen i Danmarks nyeste revy, Jægerspris Revyen, der får premiere fredag den 1. marts. Foto: Kenn Thomsen
gallery icon

Se billedserie

Skuespillerne Lukas Birch og Anne Karin Broberg står på scenen i Danmarks nyeste revy, Jægerspris Revyen, der får premiere fredag den 1. marts. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Danmark får en ny professionel revy

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Danmark får en ny professionel revy
Frederikssund - 14. februar 2019 kl. 05:53
Af Maj-Britt Holm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fredag den 1. marts 2019 føjes der et nyt kapitel til revyhistorien i Danmark, når landet får en helt ny professionel revy, Jægerspris Revyen. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

arrow Læs også: Teater fyldes med latter

Her står de to skuespillere, Anne Karin Broberg og Lukas Birch, på scenen i JAS-teatret i Jægerspris, og Michel Castenholt er trådt til som instruktør, mens Christian Dahlberg er kapelmester.

- Jeg lavede revy i Jægerspris i 2017, og jeg har siden fået at vide, at mange har spurgt, om ikke der kom en revy igen. Det ville jeg gerne, og så skulle det være en professionel revy denne gang, fortæller 19-årige Lukas Birch, som er direktør i Teater Birch, der står bag Jægerspris Revyen, og som har engageret Anne Karin Broberg og Michel Castelholt til forestillingen.

Anne Karin Broberg og Michel Castenholt har begge mere end 30 års erfaring med skuespil på teater og revy, og hun har også medvirket flere gange i Melodi Grand Prix, mens han er kendt for figuren Vera på DR's børne-tv og blandt andet har instrueret Ganløse Revyen fem gange.

I Jægerspris Revyen 2019 kan publikum opleve revynumre af revyforfattere som Leif Maibom, Carl Erik Søren, Vase & Fuglsang samt Rasmus Krogsgaard. Sidstnævnte har skrevet et nyt nummer til Jægerspris Revyen, ligesom Lukas Birch har lavet en opdateret version af Elga Olgas »Solitudevej«, om hvordan det siden gik Gertrude og Kaj. Der er også sang og dans, og emnerne er alt fra medicinsk cannabis, krænkelseskultur og nypuritanisme til danskernes hverdag, det kontantløse samfund og Lindholmøen.

Der er premiere på Jægerspris Revyen 2019 fredag den 1. marts i JAS-teatret, Møllevej 4 i Jægerspris, og den kan også ses lørdag den 2. marts, fredag den 8. marts, lørdag den 9. marts samt lørdag den 16. marts, alle dage klokken 19.30. Billetter til 195 kroner købes på jas-teater.dk, og der er gang i billetsalget.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis torsdag den 14. februar 2019.