14. juli 2020
Co-Ros medarbejdere var fredag samlet foran indgangen til den nye innovationsbygning, da virksomhedens internationale partnere kom for at deltage i indvielsen. Foto: Kenn Thomsen
gallery icon

Se billedserie

Co-Ros medarbejdere var fredag samlet foran indgangen til den nye innovationsbygning, da virksomhedens internationale partnere kom for at deltage i indvielsen. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Co-Ro indviede topmoderne innovationscenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Co-Ro indviede topmoderne innovationscenter
Opdateret 23. august 2019 kl. 12:18
Frederikssund - 23. august 2019 kl. 11:16
Af Casper Suk Thorlacius
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fredag formiddag blev der skrevet et nyt, stolt og afgørende kapitel i fortællingen om læskedriksproducenten Co-Ro på Holmensvej i Frederikssund, som blandt andet er kendt for frys-selv-isen Sun Lolly. Her blev virksomhedens nye, ovale innovationsbygning officielt indviet, og det skete med besøg af 45 af Co-Ros internationale partnere, som ankom i busser og blev taget imod med flagallé formet af gaffeltrucks, som Co-Ro har for vane, når store begivenheder skal fejres, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Den nye 2500 kvadratmeter store bygning, som Co-Ro har investeret et trecifret millionbeløb i, har været to år undervejs, og er tegnet af arkitekten Søren Øllgaard fra Henning Larsen Architects.

I omegnen er 100 medarbejdere er nu flyttet ind i bygningen, som blandt andet rummer Co-Ros nye innovationslab, hvor fremtidens produkter bliver til.

- Nu er vi samlet ét sted, hvor vi tidligere var fordelt tre steder på matriklen. Det er en kæmpe fordel, fordi vi meget bedre kan sparre med hinanden, forklarer administrerende direktør Søren Holm Jensen.

- Vi har nu et af Europas bedste og mest moderne udviklingslaboratorier, som gør, at vi kan lave bedre produkter og udvikle dem hurtigere. Det er vigtigt i et marked, hvor konkurrencen er stor, fordi vi nu kan være på forkant med morgendagens trends, tilføjer Communication Manager, Joakim Vasehus.

Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?