20. september 2020
Frederikssund Festival nyder godt af, at  navnlig C.V. Jørgensen sælger billetter. Foto: Peter Andersen
Frederikssund Festival nyder godt af, at navnlig C.V. Jørgensen sælger billetter. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: C.V. Jørgensen sælger billetter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

C.V. Jørgensen sælger billetter
Frederikssund - 26. juli 2018 kl. 18:01
Af Maj-Britt Holm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er stadig billetter at købe til Frederikssund Festival, selv om tæt på 1000 har købt billetter til fredagens koncert den 3. august med blandt andre C.V. Jørgensen, skriver Frederiksborg Amts Avis.

arrow Læs også: Rockbæk klarede 10.000

I følge formanden har festivalens billetsalg allerede slået rekord, som ligger 20 procent højere end sidste års rekordsalg.

- Tæt på 1000 har købt billetter til fredagens koncert med C.V. Jørgensen, Northern Assembly og The Boss (Springsteen tribute, red.). Det er vi rigtig glade for, og hvis der er basis for det, kan det være, at vi vil gøre det to af aftenerne til næste år, siger Leon Røygaard.

Frederikssund Festivals betalingskoncerter foregår traditionelt i Valhalla, hvor brandmyndighederne ifølge formanden har sat en grænse på omkring 520 personer, der i sagens natur skal dække både koncertgæster og frivillige. I december offentliggjorde festivalen, at den legendariske sanger og sangskriver C.V. Jørgensen var på plakaten fredag. På bare en måneds tid kunne festivalen melde udsolgt af billetter til den koncert, og derfor valgte bestyrelsen at rykke fredagskoncerten ud i det fri på friluftsscenen, som Frederikssund Vikingespil benytter hvert år til vikingespillene, og hvor der er plads til op til 1500 mennesker på bænkerækkerne.

- Vi regner med at se 1100-1200 mennesker den aften, fastslår Leon Røygaard, som oplyser, at det stadig er muligt at købe billetter, hvis man gerne vil opleve C.V. Jørgensen, Northern Assembly og The Boss.

Der er fortsat også mulighed for at købe partoutbilletter eller endagsbilletter til festivalens indledende koncert torsdag den 2. august med Bo Evers, Allan Olsen solo og Love Shop i Valhalla, og til koncerten lørdag den 4. august, hvor man samme sted kan høre She's A Sailor, Moonjam, Carl Emil Petersen og Back In Black - AC/DC tribute.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis fredag den 27. juli 2018.

arrow Se billederne: Lune Larsen varmede op under 10.000
25. august 2018 kl. 23:13 Opdateret: kl. 07:56
arrow Stadigvæk billetter til Kim Larsen
23. august 2018 kl. 12:40 Opdateret: kl. 12:40
arrow Nyt tiltag hos Rockbæk
08. august 2018 kl. 05:57 Opdateret: kl. 09:33
Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?