11. juli 2020
Jens Ross Andersen har blandt andet været med til at sikre, at landsbrugsmaskiner må køre over Kronprins Frederiks Bro, når den nye broforbindelse åbner. Foto: Lars Skov
Jens Ross Andersen har blandt andet været med til at sikre, at landsbrugsmaskiner må køre over Kronprins Frederiks Bro, når den nye broforbindelse åbner. Foto: Lars Skov
Foto: Lars_Skov
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Byrådsveteran røg ud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Byrådsveteran røg ud
Frederikssund - 29. november 2017 kl. 05:00
Af Casper Suk Thorlacius
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter 17 år i byrådet, først i Jægerspris Kommune dernæst i Frederikssund Kommune efter kommunesammenlægningen, gik den ikke længere for Venstres Jens Ross Andersen ved sidste uges kommunalvalg, skriver Frederiksborg Amts Avis.

I 2013 opnåede han 178 personlige stemmer, mens det tal i sidste uge var faldet til 101. Sammenholdt med, at han blot var opstillet som nummer 10 på Venstres kandidatliste gjorde altså, at Jens Ross Andersen nu må vinke farvel til byrådspolitik.

- Jeg har jo haft tæt på et halvt år til at forberede mig på, at det kunne ende sådan. Efter opstillingsmødet, hvor jeg blev placeret, som jeg gjorde, kunne jeg godt se, hvor det bar hen, siger Jens Ross Andersen, som tidligt på valgaftenen også så skriften på væggen, da han var valgstyrerformand i Jægerspris.

- Da de første stemmetal kom ind, kunne jeg jo godt se, at det nok ikke gik min vej, siger Jens Ross Andersen.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis onsdag den 29. november.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?