25. september 2021
Kenneth Jensen har været medlem af byrådet for Socialdemokratiet siden 2006, men da han var syg i 2008 og 2009, måtte han drosle ned for det politiske arbejde. Han sad dog stadig i byrådet i perioden.
Kenneth Jensen har været medlem af byrådet for Socialdemokratiet siden 2006, men da han var syg i 2008 og 2009, måtte han drosle ned for det politiske arbejde. Han sad dog stadig i byrådet i perioden.
Foto: Lars Skov
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Byrådsmedlem trodser uheld og sygdom

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Byrådsmedlem trodser uheld og sygdom
Frederikssund - 17. november 2012 kl. 06:16
Af Martin Pedersen
Frederikssund: Det var en sommerdag i juni 1999, præcis en uge efter han havde afsluttet eksamenerne på handelshøjskolen. Byrådsmedlem Kenneth Jensen (S) husker tydeligt, at han kørte på Frederiksværkvej i Frederikssund, da uheldet skete.

- En bil bankede op bag i mig, og jeg fik hele stødet. Jeg sad med drejet hoved, for jeg var ved at orientere mig, så jeg fik et ordentligt stød, siger Kenneth.

Lægen kom frem til diagnosen piskesmæld, og dermed havde Kenneths liv taget en uventet drejning.

Han blev valgt ind i byrådet i Frederikssund i 2005, men mens det politiske arbejde og et job i ungdomsskolen kørte derudaf, spøgte følgerne af trafikuheldet i kulissen. I oktober 2007 blussede det op igen.

- Jeg begyndte af få smerter ned ad ryggen og brænden i højre hånd og arm. Jeg begyndte at ryste og kunne ikke helt mærke højre ben, siger han.

Man kom frem til en ny diagnose, syringomyeli, som dækker over cyster eller væskefyldte hulrum i rygmarven, formentlig opstået på grund af trafikuheldet. Det var en god ting for Kenneth, at han endelig fik den rigtige diagnose.

- Det var en enorm lettelse, for jeg var ikke i tvivl om, at der var noget galt. Men jeg måtte samtidig erkende, at det er en progressiv sygdom, og nogle gange vågner jeg, og kan ikke mærke den ene side af kroppen. Risikoen for, at sygdommen udvikler sig, er der, men jeg tænker ikke over det, siger han.

Læs hele historien i Frederiksborg Amts Avis.
1382458
Stemmer du til kommunalvalget i år?