23. oktober 2018
Selskabet Fjordforbindelsen Frederikssund har nu sagt gang i udbudsprocessen for, hvem der skal stå for den kommende broforbindelses free flow betalingsanlæg.
Selskabet Fjordforbindelsen Frederikssund har nu sagt gang i udbudsprocessen for, hvem der skal stå for den kommende broforbindelses free flow betalingsanlæg.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bropenge: Hvem skal stå for betalingsanlæg uden bomme?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bropenge: Hvem skal stå for betalingsanlæg uden bomme?
Frederikssund - 08. november 2017 kl. 13:34
Af Casper Suk Thorlacius
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fjordforbindelsen Frederikssund er klar til at finde den leverandør, der skal stå for Danmarks første free flow betalingsanlæg - altså et betalingsanlæg uden bomme og hvor man ikke skal sænke farten, når man passerer, oplyser Vejdirektoratet i en pressemeddelelse til Frederiksborg Amts Avis.

arrow Læs også: Protest fortsætter med endnu et fakkeltog

Anlægget skal etableres ved Kronprinsesse Marys Bro over Roskilde Fjord, der åbner i slutningen af 2019.

Fjordforbindelsen Frederikssund igangsætter nu udbudsprocessen for at finde den helt rigtige leverandør til projektet med et free flow betalingsanlæg på en vejstrækning. Udbudsmaterialet er tilgængeligt på Leverandørportalen fra 7. november 2017.

Forud for udbudsprocessen har Fjordforbindelsen Frederikssund i løbet af sommeren gennemført en markedshøring og i oktober afholdt informationsmøde om udbudsprocessen. Den konkurrenceprægede dialog med potentielle leverandører er valgt for at finde de bedste løsninger til Danmarks første free flow betalingsanlæg.

- Vi har høje forventninger til udbudsprocessen, som vi nu sætter i gang. I vores bestræbelser på at finde de bedste løsninger til betalingsanlægget ved Kronprinsesse Marys Bro har vi i forberedelsen af udbuddet haft en god og givtig dialog med potentielle tilbudsgivere. Vi ser frem til den videre proces, siger Leif Tullberg, bestyrelsesformand i Fjordforbindelsen Frederikssund.

Fjordforbindelsen Frederikssund forventer at prækvalificere fem tilbudsgivere inden jul til deltagelse i den videre udbudsproces. I foråret 2018 forventes to dialogrunder afholdt med henblik på kontraktindgåelse august 2018.

arrow Video: Op mod 900 demonstrerede i fakkeltog
15. december 2017 kl. 18:37 Opdateret: kl. 20:56
arrow Fakkeltog mod kommende betalingsbro
10. december 2017 kl. 13:34 Opdateret: kl. 13:34
arrow EU-regler skal være våben i kamp mod betalingsbro
06. december 2017 kl. 05:20 Opdateret: kl. 12:46

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk