23. september 2020
Er man forhindret i at være til stede ved Roskilde Fjord, når Hendes Kongelige Højhed Kronprinsesse Mary indvier broen af samme navn på lørdag den 28. september, kan man stadig følge med - den officielle del af indvielsen livestreames nemlig. Foto: Jens Wollesen
Er man forhindret i at være til stede ved Roskilde Fjord, når Hendes Kongelige Højhed Kronprinsesse Mary indvier broen af samme navn på lørdag den 28. september, kan man stadig følge med - den officielle del af indvielsen livestreames nemlig. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Broindvielse livestreames

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Broindvielse livestreames
Frederikssund - 24. september 2019 kl. 10:07
Af Ea Lykke Schausen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nedtællingen er for alvor begyndt til indvielsen af Kronprinsesse Marys Bro og den store folkefest lørdag den 28. september. Det røde bånd er klar, og de mere end 60 lokale foreninger, som vil stå for dagens mange aktiviteter, udstillinger og opvisninger er i fuld gang med de sidste forberedelser.

arrow Læs også: Gratis parkering og blomsterkonkurrence: Sillebroen fejrer broindvielse

Forventningen er, at et sted mellem 20.000 og 30.000 mennesker vil deltage i indvielsen og folkefesten på festpladsen. Men er man forhindret i at være til stede ved Roskilde Fjord, kan man alligevel være med. Den officielle del af arrangementet vil nemlig blive livestreamet, så man kan se indvielsen dér, hvor man nu er.

Den officielle indvielse af broen livestreames nemlig, så alle kan se Hendes Kongelige Højhed Kronprinsesse Mary indvie broen, som bærer hendes navn.

- Vi har ventet længe på en ny bro over Roskilde Fjord, og indvielsen af Kronprinsesse Marys Bro er en stor festdag - endda med kongelig deltagelse ved Hendes Kongelige Højhed Kronprinsesse Mary. Vi har ønsket at give alle borgere mulighed for at følge og opleve indvielsen af vores nye bro, så vi er glade for at kunne fortælle, at den officielle indvielse kan ses på Fjordforbindelsens hjemmeside. Så man kan tage del i oplevelsen, selvom man ikke er til stede på festpladsen, siger Leif Tullberg, bestyrelsesformand i Fjordforbindelsen Frederikssund i en pressemeddelelse.

Mandag den 30. september åbner Kronprinsesse Marys Bro for trafik, så trafikanterne herefter kan vælge mellem Kronprinsesse Marys Bro og Kronprins Frederiks Bro, når de skal over Roskilde Fjord.

Programmet for indvielsesdagen lørdag den 28. september kan ses på festoverfjorden.dk

Den officielle indvielse livestreames og kan ses på www.fjordforbindelsen.dk kl. 9.00 og 11.30. Ligeledes kan man følge med på Fjordforbindelsen Frederikssunds Facebookprofil.

arrow Skal du over den nye bro? Så tidligt åbner den
27. september 2019 kl. 09:26 Opdateret: kl. 09:26
arrow Købmand håber på tidlig »julehandel« når broen indvies
26. september 2019 kl. 17:54 Opdateret: kl. 14:09
arrow Minister trækker i løbeskoene på broen
26. september 2019 kl. 12:59 Opdateret: kl. 12:59
Har debatten om sexisme taget overhånd?