15. december 2019
Kronprins Frederiks Bro er midlertidigt spærret for sejlerne mandag og måske også tirsdag, fordi der er akut behov for at skifte én af bremserne på broklapperne. Foto: Hans-Jørgen Johansen
Kronprins Frederiks Bro er midlertidigt spærret for sejlerne mandag og måske også tirsdag, fordi der er akut behov for at skifte én af bremserne på broklapperne. Foto: Hans-Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bro er lukket for sejlere midlertidigt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bro er lukket for sejlere midlertidigt
Frederikssund - 22. juli 2019 kl. 16:23
Af Maj-Britt Holm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kronprins Frederiks Bro er lukket mandag den 22. juli og måske også tirsdag den 23. juli for sejlere i forbindelse med en reparation, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Det fremgår af en besked fra Vejdirektoratet til Dansk Sejlunion, der har sendt beskeden videre til i hvert fald sejlunionens klubber i Isefjordskredsen, som dækker blandt andet Frederikssund Sejlklub og Marbæk Sejlklub ved Roskilde Fjord.

- Vi har desværre på Kronprins Frederiks Bro i Frederikssund behov for akut at skifte én af bremserne på broklapperne.

Udskiftning af bremsen kan måske - hvis alt går godt - udføres på 1 dag, hvor vi er nødt til at holde broen lukket og dermed at sejlende ikke kan passere. For at være på den sikre side har vi dog afsat 2 dage til operationen med spærret bro for sejlende, da vi ikke tidligere har gennemført en sådan udskiftning, skriver en senior ingeniør fra Vejdirektoratet til Dansk Sejlunion ifølge et Facebookopslag på Frederikssund Sejlklubs hjemmeside.

Udskiftningen udføres den 22. juli og med den 23. juli i reserve - og begge dage med udmelding om at broen ikke kan åbne for sejlende.

Vejdirektoratet oplyser, at Søfartsstyrelsen har accepteret spærringen, der er meldt ud i Efterretninger for Søfarende, EFS, og så snart broen er klar ti at klappe op for sejlerne igen, vil det også fremgå af EFS.